Analytics
 
 
 

CoZone Analytics

CoZone Analytics er et rapporteringsværktøj, der forenkler og forbedrer din virksomheds økonomistyring. Analytics er fleksibel og kan tilpasses, så det passer til dine specifikke behov.

 

 

Få overblikket

Med CoZone Analytics kan du forvandle data til indsigt med visuelle grafer og diagrammer og se din virksomhed fra et helt nyt perspektiv. Du får nemt det fulde overblik over alle rapporter på baggrund af opdaterede regnskabs- og løndata.

 

Skræddersyet til dine behov

Du kan skræddersy CoZone Analytics til din virksomheds specifikke behov. Via et fleksibelt og brugervenligt design kan du følge projekter, afdelinger og teams ved at oprette så mange dashboards, du ønsker.

 

Træf smarte beslutninger

CoZone Analytics giver dig det bedste grundlag for at træffe kloge og velbegrundede beslutninger for din virksomhed. Vi hjælper dig med at opsætte Analytics, så det passer til dine behov for indsigt.

En sikker måde at styre din virksomhed på

CoZone Analytics gør dig i stand til at træffe intelligente beslutninger for din virksomhed. Målet er, at din virksomhed bliver mere effektiv, så du opnår en sand konkurrencefordel.

Gratis prøveperiode

Du kan prøve CoZone Analytics i en gratis prøveperiode på 60 dage, som giver dig adgang til alle funktionerne i applikationen. Efter 60 dage kan du vælge, om du vil opgradere til et almindeligt abonnement eller blot lade prøveperioden udløbe.

Vælger du at beholde CoZone Analytics, vil du blive faktureret på månedlig basis, og du kan til enhver tid afmelde dit abonnement.

Tilgængelighed

Du tilgår Analytics gennem CoZone, og for at få adgang skal du blot kontakte din kundeansvarlige hos Azets.

For nogle af vores nuværende CoZone Report-kunder vil applikationen være synlig i CoZone-portalen. For at komme i gang, skal du blot klikke på Analytics-ikonet og starte din gratis prøveperiode.

Forskel på CoZone Report og Analytics

Der er flere ligheder mellem CoZone Analytics og CoZone Report. Begge applikationer er udviklet af det samme team, men i CoZone Analytics er vores fokus på design, visuelle præsentationer og fleksibilitet endnu større.

Vores rapporteringsløsning CoZone Report vil selvfølgelig stadig være tilgængelig for vores kunder. Alle vil dog også blive tilbudt muligheden for at prøve CoZone Analytics.

GDPR-styring

Ligesom selve CoZone-platformen, er Analytics sikker og i fuld overensstemmelse med GDPR. Alle dine data opbevares sikkert og er direkte overført fra vores økonomi- og lønsystemer.

For at opnå maksimal sikkerhed, understøtter CoZone-portalen sikkerhedsfunktioner som to-faktor-godkendelse, IP-restriktioner og sikker ændringslog.

Ofte stillede spørgsmål

Ønsker du mere info?

Ønsker du mere information om CoZone eller om, hvordan Azets kan assistere din virksomhed? Udfyld formularen til højre, og så kontakter vi dig hurtigst muligt. Du er også altid velkommen til at kontakte os på:

Tlf. 70 232 232

Kontakt Azets vedrørende regnskab

Kontakt mig venligst

Ja, vær venlig at håndtere min anmodning. Jeg accepterer, at Azets modtager og gemmer mine kontaktoplysninger i overensstemmelse med Privacy Statement

Ja tak, jeg vil gerne tilmeldes nyhedsbrevet fra Azets. Jeg kan til enhver tid afmelde mig igen.