CoZone bliver til Azets Cozone
 
 
 

CoZone bliver til Azets Cozone

 

 

Azets vokser, og vores digitale kundeportal med værktøjer til forretningsadministration bliver nu omdøbt til Azets Cozone. Det nye navn og logo bliver implementeret d. 31. maj sammen med et par andre visuelle opgraderinger, der vil forbedre brugeroplevelsen.

 

Fra CoZone til Azets Cozone – hvorfor ændrer vi navnet?

Vi er glade for at kunne annoncere det nye navn på vores kundeportal: Azets Cozone. Navneændringen er en naturlig del af vores vision om at blive én samlet tjenesteudbyder og ét Azets. Og nu er næste skridt at tilpasse vores globale, digitale kundeportal til Azets-brandet. 

På vores vej mod den gode kundeoplevelse, hvor vi samtidigt udfordrer de eksisterende aktører i Europa, er Azets Cozone et vigtigt skridt for hele vores virksomhed. Ved at indlemme vores software under Azets-paraplyen, vil vi nu i højere grad fremstå som en one-stop-shop med ydelser i topklasse – alt sammen tilgængeligt via én fantastisk forretningsportal. Vi vil fortsætte med at udvikle os, betjene et større marked og sikre kontinuerlig vækst – så vi kan tilbyde den bedste kundeportal, der kan bidrage til vores kunders succes.

Hvad vil ændre sig? 

  • CoZone får nyt navn og nyt logo
  • Vi opgraderer designet af loginside og mobilapp
  • Portalen får ny URL-adresse: cozone.azets.com
  • Alle automatiske e-mails, der kommer fra Azets Cozone, såsom lønsedler, adgangskodeanmodninger, velkomst-e-mails osv., vil komme fra et nyt domæne. (Fremadrettet vil alle e-mailadresser nu ende med *@azets.com i stedet for *@cozone.com).

Du vil stadig finde alle de velkendte elementer fra den eksisterende portal, men der vil være et par visuelle forbedringer. Azets Cozone vil stadig føles velkendt efter navne- og logoændringen. 

 

Skal jeg gøre noget? 

Hvis du tilgår et program på domænet cozone.com via din webbrowser, vil du automatisk blive omdirigeret til det samme program, bare på domænet azets.com. Intet vil ændre sig i forhold til dine data eller legitimationsoplysninger. Hvis du har integrationer i forbindelse med Azets Cozone, vil de fortsat fungere som før.

Firewalls og spammapper

Alle kunder skal sørge for, at deres firewalls tillader både web- og e-mail-trafik til og fra azets.com. Sørg også for, at e-mails fra azets.com ikke ender i spammapper.

Vi anbefaler stadig, at du giver adgang til og fra cozone.com, indtil du er sikker på, at al trafik er blevet overflyttet.

Opdatér bogmærker

Vi anbefaler, at du opdaterer dine browserbogmærker med de nye webadresser fra d. 31. maj, selvom de gamle webadresser stadig vil omdirigere dig til det nye domæne.

Teknisk information

Spørgsmål og svar

Vi håber, at du kan lide de nye tiltag og vil fortsætte med at gøre brug af Cozone! Hvis du har spørgsmål til, hvordan disse ændringer vil påvirke dig og din virksomhed, så tøv ikke med at kontakte din Azets-konsulent. 

Med venlig hilsen
Azets Cozone-teamet

Ønsker du mere info?

Ønsker du mere information om Azets Cozone eller om, hvordan Azets kan assistere din virksomhed? Udfyld formularen til højre, og så kontakter vi dig hurtigst muligt. Du er også altid velkommen til at kontakte os på:

Tlf. 70 232 232

Kontakt Azets vedrørende regnskab

Kontakt mig venligst

Ja, vær venlig at håndtere min anmodning. Jeg accepterer, at Azets modtager og gemmer mine kontaktoplysninger i overensstemmelse med Privacy Statement

Ja tak, jeg vil gerne tilmeldes nyhedsbrevet fra Azets. Jeg kan til enhver tid afmelde mig igen.