Velkommen til Azets. Efter salget fra Visma hedder vi nu Azets. Vi er Nordens førende leverandør af services og systemer inden for regnskab, løn og HR. Fandt du ikke det, du søgte? Besøg visma.dk, hvis du leder efter software fra Visma.

Mange små tilgodehavender = mange penge i kassen

Hvor stor er din bunke med små tilgodehavender og afskrevne sager? Tænker du også som de fleste andre virksomheder, at det ikke kan betale sig at inddrive pengene, fordi omkostningerne ofte ender med at overstige indtægten?

Vi vil gerne hjælpe med at hente pengene hjem - uden ekstra omkostninger for dig.

Hvis du har mindre tilgodehavender på op til 1.000 kr. (måske allerede afskrevne fordringer) liggende, så kan Azets Collectors tilbyde at genoptage inddrivelsen på disse sager. Ingen sag er for lille.

Hvad kan vi tilbyde?

  • Azets Collectors hjælper med at lave en forældelsesmæssig* gennemgang af sagerne og kvalitetssikre dem inden igangsætning.
  • Azets Collectors tilbyder at køre den udenretlige inkassoproces - uden omkostninger for dig.
  • Alt inddrevet deles ligeligt mellem os.
*Forældelsesfristen i Danmark er 3 år uden dom fra faktura forfaldsdato og 10 år, hvis der er opnået dom eller forlig.

Du har altså meget at vinde og intet at tabe!

Vi ringer dig gerne op til en uforpligtende snak, så vi kan finde den rigtige løsning til dig. Du er også altid velkommen til at kontakte os på:

Tlf: 44 51 83 45

Email infodk@vismacollectors.dk

Ønsker du mere info?

Ønsker du mere information om Azets' løsninger. Vi hører gerne fra dig. Udfyld venligst formularen til højre, og så kontakter vi dig hurtigst muligt. Du er også altid velkommen til at kontakte os på:

Tlf: 44 51 83 45

 

Har du modtaget et inkassovarsel fra Azets?

Tlf: 70 22 71 23

Hverdage mellem kl. 9.00-15.00

 

Kontakt mig venligst