Lad os rykke dine glemsomme kunder
 
 
 

Lad os rykke dine glemsomme kunder

En klassisk udfordring for mange virksomheder er at få rykket de glemsomme kunder. Det svækker din økonomi og gør det vanskeligt at planlægge, hvordan du vil drive og udvikle din forretning.
 

Du slipper for at bruge tid på rykkere

Du får flere penge i kassen fra renteindtægter

Din virksomheds økonomi forbedres

Du får en professionel partner til at håndtere rykkerprocessen

Få mere tid til din kerneforretning

Med Azets får du en samarbejdspartner, som arbejder effektivt for at få dine penge i kassen hurtigst muligt. Vi håndterer hele processen fra det første skridt, når en faktura er overskredet til slutlig indkrævning via inkasso. Processen tilrettelægger vi efter dine behov og dit forretningskoncept. Vi sikrer, at du får rykket til tiden, mens du har ro til at fokusere på at udvikle din forretning.

Jeg vil gerne kontaktes

Kvalitetssikker og effektiv

Vores rykkerservice tager altid udgangspunkt i gældende lovgivning, hvorfor vi altid handler professionelt og vil kunne rådgive dig i den optimale proces. Vi tilrettelægger proceduren, så den afspejler dit forretningsområde. For eksempel vil det give mening at køre flere rykkerkørsler per måned, hvis din fakturering sker løbende. Det vigtigste er, at processen bliver effektiv, strømlinet og fører til resultater, som du kan forholde dig til.

Respektfuld kommunikation

Udover effektive rutiner har vi fokus på at møde dine kunder med samme respekt, som vi møder vore egne. Vi lægger derfor stor vægt på tillidsfuld og respektfuld kommunikation - både mundtligt og skriftligt. Dette skal være med til at gøre rykkerprocessen til så positiv en oplevelse, som det nu kan være og samtidig sikre dig en professionel og værdifuld håndtering.

Undgå dårlige betalere og bliv bedre til inddrivelse af gæld

Guide til at undgå dårlige betalere

Sådan undgår du dårlige betalere – det lønner sig! Med vores guide kan du få gode råd og fakta om, hvordan du undgår at få dårlige betalere. Det giver dig en sundere økonomi og øget kreditværdighed.

Hent inkasso guide ►

Inddrivelsesprocessen indeholder som standard skriftlige rykkere, men man kan også inkludere telefonisk rykning, eller måske en helt tredje indgangsvinkel. Uanset hvilken opsætning vi bliver enige om, lægger vi altid vægt på en professionel og sober adfærd i forhold til opgaverne og dine kunder. 

Kontakt os på +45 69 69 15 46

Hvad siger vores kunder om vores inkassoservice

Ebay Classifieds Scandinavia ApS - Bolette Elkjær

"... De er ekstremt tålmodige mennesker hos Azets, der er gode til at forklare, hvorfor en opgave er håndteret på den eller den måde. Det er virkelig en værdi-fuld dyd i et samarbejde med en dynamisk virksomhed som vores."

★★★★★

Læs hele historien her ►

Safety Låse & Sikring ApS - Jack Kyhn

“... Jeg er meget tilfreds med Azets' rykker- og inkassoservice, - ikke mindst deres kundeservice. Der er god kommunikation, tingene er nemme og til at håndtere. Jeg vil helt sikkert anbefale Azets til andre: der kommer penge ind og det med gode resultater! ”

★★★★★

Ønsker du mere info vores inkassoservice?

Vi hører gerne fra dig. Udfyld venligst formularen til højre, og så kontakter vi dig hurtigst muligt. Du er også altid velkommen til at kontakte os på:

Tlf: 44 51 83 45

 

Har du modtaget et inkassovarsel fra Azets?

Tlf: 70 22 71 23

Hverdage mellem kl. 9.00-15.00

 

Kontakt Azets

Kontakt mig venligst

Ja, jeg ønsker, at Azets sender nyhedsbreve, information om services og invitationer til events

Jeg er informeret om, at jeg kan læse om, hvordan Azets håndterer mine persondata her. Jeg er klar over, at jeg kan ændre mine tilmeldinger eller afmelde mig fra al e-mail kommunikation

Vi kan håndtere den samlede debitorstyring for din virksomhed: fakturaservice, rykkerservice og inkassoservice. Det er dig, der beslutter om vi skal hjælpe med alle tre dele, eller om du kun har brug for assistance til et enkelt område.

Læs om inkassoservice og fakturaservice her:

Fakturaservice

En effektiv faktureringsproces er en vigtig forudsætning for, at du får faktureret til tiden, og at kunderne betaler rettidigt.

Inkassoservice

Vi hjælper dig med at få pengene hjem fra dårlige betalere. Intet årsgebyr og ingen løbende omkostninger for dig.