Velkommen til Azets. Efter salget fra Visma hedder vi nu Azets. Vi er Nordens førende leverandør af services og systemer inden for regnskab, løn og HR. Fandt du ikke det, du søgte? Besøg visma.dk, hvis du leder efter software fra Visma.

Du slipper for at bruge tid på rykkere

Du får flere penge i kassen fra renteindtægter

Din virksomheds økonomi forbedres

Du får en professionel partner til at håndtere rykkerprocessen

Få mere tid til din kerneforretning

Med Azets får du en samarbejdspartner, som arbejder effektivt for at få dine penge i kassen hurtigst muligt. Vi håndterer hele processen fra det første skridt, når en faktura er overskredet til slutlig indkrævning via inkasso. Processen tilrettelægger vi efter dine behov og dit forretningskoncept. Vi sikrer, at du får rykket til tiden, mens du har ro til at fokusere på at udvikle din forretning.

Jeg vil gerne kontaktes

Kvalitetssikker og effektiv

Vores rykkerservice tager altid udgangspunkt i gældende lovgivning, hvorfor vi altid handler professionelt og vil kunne rådgive dig i den optimale proces. Vi tilrettelægger proceduren, så den afspejler dit forretningsområde. For eksempel vil det give mening at køre flere rykkerkørsler per måned, hvis din fakturering sker løbende. Det vigtigste er, at processen bliver effektiv, strømlinet og fører til resultater, som du kan forholde dig til.

Respektfuld kommunikation

Udover effektive rutiner har vi fokus på at møde dine kunder med samme respekt, som vi møder vore egne. Vi lægger derfor stor vægt på tillidsfuld og respektfuld kommunikation - både mundtligt og skriftligt. Dette skal være med til at gøre rykkerprocessen til så positiv en oplevelse, som det nu kan være og samtidig sikre dig en professionel og værdifuld håndtering.

Guide til at undgå dårlige betalere

Sådan undgår du dårlige betalere – det lønner sig! Med vores guide kan du få gode råd og fakta om, hvordan du undgår at få dårlige betalere. Det giver dig en sundere økonomi og øget kreditværdighed.

Hent guide ►

Inddrivelsesprocessen indeholder som standard skriftlige rykkere, men man kan også inkludere telefonisk rykning, eller måske en helt tredje indgangsvinkel. Uanset hvilken opsætning vi bliver enige om, lægger vi altid vægt på en professionel og sober adfærd i forhold til opgaverne og dine kunder. 

Kontakt os på +45 69 69 15 46

Hvad siger vores kunder 

Interflora Danmark A/S - Jan Oppermann

"... Azets har et brugervenligt system, hvor vi i Interflora Danmark nemt og hurtigt kan få et overblik over de verserende sager og kan hente de rapporter som vi har brug for."

★★★★★

Læs hele historien her ►

Safety Låse & Sikring ApS - Jack Kyhn

“... Jeg er meget tilfreds med Azets' rykker- og inkassoservice, - ikke mindst deres kundeservice. Der er god kommunikation, tingene er nemme og til at håndtere. Jeg vil helt sikkert anbefale Azets til andre: der kommer penge ind og det med gode resultater! ”

★★★★★

Hennings Kloakrens A/S - Winnie Sørensen

"... Vi får vores penge hjem hurtigere end tidligere, så vi er meget tilfredse med at vi valgte at outsource rykker og inkasso til Azets. Vi har meget få omkostninger ved at udsende rykkere."

★★★★★

Læs hele historien her ►

Ønsker du mere info?

Ønsker du mere information om Azets' løsninger. Vi hører gerne fra dig. Udfyld venligst formularen til højre, og så kontakter vi dig hurtigst muligt. Du er også altid velkommen til at kontakte os på:

Tlf: 44 51 83 45

 

Har du modtaget et inkassovarsel fra Azets?

Tlf: 70 22 71 23

Hverdage mellem kl. 9.00-15.00

 

Kontakt mig venligst

Vi kan håndtere den samlede debitorstyring for din virksomhed: fakturaservice, rykkerservice og inkassoservice. Det er dig, der beslutter om vi skal hjælpe med alle tre dele, eller om du kun har brug for assistance til et enkelt område.

Læs om inkassoservice og fakturaservice her:

Fakturaservice

En effektiv faktureringsproces er en vigtig forudsætning for, at du får faktureret til tiden, og at kunderne betaler rettidigt.

Inkassoservice

Vi hjælper dig med at få pengene hjem fra dårlige betalere. Intet årsgebyr og ingen løbende omkostninger for dig.