top banner image
 
 
 

Azets Update

Tilmeld dig Azets Update i starten af marts, hvor adm. direktør i GK, Jørgen Leivsgard Christensen, stiller skarpt på hvordan man som ny CEO foretager en effektiv turn around.

Azets Update er gratis webinarer, hvor vi i løbet af året byder velkommen til aktuelle toneangivende personer fra erhvervslivet, offentlige organisationer, den politiske scene m.m.

Turn around og varig lønsomhed – hvordan sætter toplederen de rigtige mål og lægger den effektive plan?

Hvordan griber man det an som ny CEO, når man skal foretage en effektiv turn around i en branche, der slider med pressede marginer?

Hvordan sætter man ledelsesteamet – og hvilke strategiske greb tager man i anvendelse for at skabe varig lønsomhed?

Hvordan udvælger man de markeder og koncepter, man vil fokusere på – og hvordan brander man virksomheden, såvel over for markedet som i forbindelse med rekruttering af medarbejdere?

Disse spørgsmål står på agendaen, når Jørgen Leivsgard Christensen træder op på den digitale talerstol ved Azets Update i marts.

Jørgen Leivsgard Christensen

Adm. direktør GK Danmark A/S
Jørgen Leivsgard Christensen er Adm. direktør i GK Danmark A/S og tidligere projektdirektør i bl.a. NCC og Caverion (tidligere ABB Electric og YIT).

Ja, jeg ønsker, at Azets sender nyhedsbreve, information om services og invitationer til events

Jeg er informeret om, at jeg kan læse om, hvordan Azets håndterer mine persondata her. Jeg er klar over, at jeg kan ændre mine tilmeldinger eller afmelde mig fra al e-mail kommunikation