top banner image
 
 
 

Azets Update

Tilmeld dig Azets Update i februar, hvor Ole Witthøft, udviklingschef i System Audio A/S, fortæller om den vilde rejse fra garageband til international producent af lyd, og om hvordan samarbejdet med Vækstfonden fungerer i praksis.

Azets Update er gratis webinarer, hvor vi i løbet af året byder velkommen til aktuelle toneangivende personer fra erhvervslivet, offentlige organisationer, den politiske scene m.m.

Fra hjemmesløjd til verdensførende højtaler-producent

System Audio er et vaskeægte iværksættereventyr. Ole Witthøft spillede trommer i det band, der senere blev kendt som Gangway. Men de unge band-medlemmer syntes ikke, at deres musik lød lige så godt gennem datidens højttalere, som når de spillede live.

Ole gik derfor i gang med at samle sine egne højttaler hjemme i forældrenes garage. Som årene gik blev produktionen professionaliseret – og anmelderroserne begyndte at kunne samles i vaser.

Teknologien er blevet mere og mere avanceret – men i modsætning til mange af System Audios konkurrenter har de bl.a. udviklet en ny højttaler via Crowd Sourcing – og med lån fra Vækstfonden er de i fuld gang med at øge eksporten og udvikle nye teknologier, der kan sætte scenen.

Hør Ole Witthøft fortælle om den vilde rejse fra medlem i et garageband til international producent af lyd i et barsk marked med mange gigantiske konkurrenter – og hvordan samarbejdet med Vækstfonden fungerer i praksis.

Oplægsholder

Ole Witthøft

Ole Witthøft er stifter og hovedaktionær i System Audio A/S, der i dag producerer flere end 20.000 højttalere og eksporterer til over 40 lande. Fabrikken har modtaget adskillige priser, senest for Verdens Bedste trådløse højttaler.

Ja, jeg ønsker, at Azets sender nyhedsbreve, information om services og invitationer til events

Jeg er informeret om, at jeg kan læse om, hvordan Azets håndterer mine persondata her. Jeg er klar over, at jeg kan ændre mine tilmeldinger eller afmelde mig fra al e-mail kommunikation