top banner image
 
 
 

Azets Update

Tilmeld dig Azets Update i april, hvor Torben Stevold, Områdedirektør i Danske Bank, giver et indblik ind i sin egen passion for CSR og sit engagement i lokalsamfundet, og hvordan dette påvirker kulturen i de Danske Bank-fillialer, han er ansvarlig for.

Azets Update er gratis webinarer, hvor vi i løbet af året byder velkommen til aktuelle toneangivende personer fra erhvervslivet, offentlige organisationer, den politiske scene m.m.

 

CSR er ikke noget, Danske Bank taler om. De udlever det i praksis. Men kan dét nu passe?

Torben Stevolds interesse for samfundets svageste har bidraget til at udvikle koncepter og løsninger i Danske Bank, som i dag er blevet en del af bankens lokale CSR-profil og regionale særkende – blandt andet rådgivning til sårbare familier i almene boliger, der har reduceret antallet af udsættelser – samt økonomisk rådgivning til børn og unge gennem et korps af unge økonomikadetter.

Herudover har Stevolds lokalhistoriske interesse smittet af på bankens tilstedeværelse i en række byer rundt om i hans ansvarsområde, hvor banken har fastholdt eller åbnet filialer, hvor andre lukker dem. Stevolds filosofi er, at banken har et ansvar for lokalsamfundene – og derfor er han også engageret i regional udvikling på Sjælland og Bornholm, som hans ansvarsområde dækker.

Men hvor får han energien og motivationen fra? Og hvorfor er en bankdirektør både strategisk og lavpraktisk så interesseret i samfundsudviklingen? Hvad betyder det for kulturen på arbejdspladsen, når chefen kaster sig ud i de mange projekter, der ikke nødvendigvis kan aflæses på bundlinjen i indeværende regnskabsår?

Torben Stevold er i studiet og fortæller om visioner, motivation - og modstand.

Oplægsholder

Torben Stevold

Områdedirektør, Dansk Bank
Torben Stevold er ikke prototypen på den klassiske bankdirektør. Han er dybt engageret i lokalsamfundet, hvor han bor – og har både været medlem af menighedsrådet i Roskilde Domkirke, medlem af Boligselskabet Sjællands Advisory Board, frivillig på Roskilde Festalen og formand for den lokale afdeling af Red Barnet. I en årrække har Torben Stevold været formand for Roskilde Handel, der repræsenterer detailbutikkerne i en af landets ældste købstæder – og er handelens repræsentant i Roskilde Kommunes erhvervsudvalg, hvor han i en årrække også har været næstformand.

Ja, jeg ønsker, at Azets sender nyhedsbreve, information om services og invitationer til events

Jeg er informeret om, at jeg kan læse om, hvordan Azets håndterer mine persondata her. Jeg er klar over, at jeg kan ændre mine tilmeldinger eller afmelde mig fra al e-mail kommunikation