top banner image
 
 
 

Azets Update

Tilmeld dig Azets Update i oktober, hvor e-handelsdirektør i Dansk Erhverv, Niels Ralund, kigger på, hvordan den digitale samhandel udfordrer forretningsmodeller hos butikker, webshops og virksomheder.

Azets Update er gratis webinarer, hvor vi i løbet af året byder velkommen til aktuelle toneangivende personer fra erhvervslivet, offentlige organisationer, den politiske scene m.m.

Er I online eller off piste?

Hastigheden i den digitale samhandel udfordrer mange forretningsmodeller hos eksisterende butikker, webshops og virksomheder.

Hvordan favner erhvervslivet og detailhandlen de digitale muligheder, og hvordan sikrer de, at virksomhedens koncepter og digitale platforme matcher morgendagens behov fra forbrugerne og lovgivningens side?

Niels Ralund leverer kvalificerede svar på disse spørgsmål, når han er på den digitale talerstol ved Azets Update i oktober.

Niels Ralund

E-handelsdirektør i Dansk Erhverv
Niels Ralunds mangeårige erfaring som iværksætter, selvstændig erhvervsdrivende, direktør for FDIH, medlem af ledelsen i Ecommerce Europe og nu e-handelsdirektør i Dansk Erhverv giver ham dyb indsigt i de udfordringer, som digitaliseringen stiller til erhvervslivet – især i handelserhvervene. Niels er en af de personer i Danmark med størst indsigt i den amerikanske e-handelsgigant Amazon.

Ja, jeg ønsker, at Azets sender nyhedsbreve, information om services og invitationer til events

Jeg er informeret om, at jeg kan læse om, hvordan Azets håndterer mine persondata her. Jeg er klar over, at jeg kan ændre mine tilmeldinger eller afmelde mig fra al e-mail kommunikation