Regnskab-, løn og HR-administration til håndværkere

Ejer du en virksomhed i håndværksbranchen? Vi har et godt kendskab til håndværks- og byggebranchen, og vi kan også hjælpe dig med alle administrative opgaver inden for regnskab, løn og HR.

Så får du mere tid til det, du helst vil lave.

 

Brug tid på det, du helst vil lave

I alle håndværksfag følger en række administrative opgaver. Der skal eksempelvis føres regnskab, alle bilag skal faktureres og løn til både sig selv og medarbejdere skal behandles - fejlfrit og til tiden. 

Det kan tage meget tid fra din kerneforretning - det, som du egentlig helst vil bruge din tid på.
Vi ved, at håndværksfag ofte er påvirket af forhold såsom svingende bemanding og spidsbelastningsperioder, svind i materialer og ændringer i love og regler, som I skal justere efter. 

Derfor kan du have brug for en samarbejdspartner med ekspertise i regnskab, løn og HR, der kan hjælpe dig med administration og drift. Du har fuld kontrol og overblik, og du kan bruge mere tid på det, som skaber værdi for dig og din virksomhed.

Vi finder en fleksibel løsning, der passer til dit håndværks skiftende behov. Du kan altid starte med en uforpligtende samtale, hvor du kan læse mere om et samarbejde, og om hvordan vi kan hjælpe dig. 

book en uforpligtende samtale 

Find din branche

Murer

Tømrer og snedker

VVS

Glarmester

El-montør

Malere

Står din branche ikke lige her? Vi har erfaring med alle fag i håndværksbranchen.
Kontakt os og hør mere om hvordan vi kan hjælpe.

kontakt os

Du kan eksempelvis få assistance til:

Debitorstyring og inkassoservice

Faktura, rykker- og inkassoservice i én samlet løsning. Du opnår optimal mulighed for fuld betaling på udestående fakturaer og får fordel af både renter og gebyrer. Vi kan håndtere fakturering af dine kunder og leverandører som din kreditor- og debitorfunktion. Vi validerer jeres leverandørfakturaer op mod hvad der er bestilt, og hvad der er leveret. 

Årsafslutning og revision

Vi sørger for at afslutte regnskabsåret med en opgørelse over status på alle konti i regnskabet. Derudover udarbejder vi dit årsregnskab med angivelse af virksomhedens drift og status. Vi klargør til revision, leverer materiale af høj standard, og holder møde med revisorerne på vores kontor. Vi besvarer deres spørgsmål, så du kan slippe helt for at være med i processen. 

Outsourcing af økonomifunktion

Vi kan udføre alle opgaver i din økonomifunktion. Det er op til jer, om vi skal klare det hele eller om I kun skal bruge assistance til enkelte regnskabsopgaver. Vores kernekompetence er økonomisystemer og brugen af disse. Ved en økonomioutsourcing får I et ekspert-team til rådighed. Løsningen er fleksibel, så vi tilpasser hele tiden efter jeres behov. 

Juridisk HR-rådgivning

Er du nogen gange i tvivl om hvordan ændringer i love og regler som eksempelvis GDPR og ferielov påvirker din virksomhed? Vores HR-specialister har mange års erfaring og viden inden for HR-jura. Vi kan derfor hjælpe dig med at holde overblikket og sørge for, at din virksomhed altid er på forkant. Vi rådgiver på samme niveau som revisorer og advokater - bare meget billigere. 

Lønadministration

Vi hjælper med alle opgaver inden for lønadministration for virksomheder med eller uden overenskomst - lige fra indhentning af løninput og selve lønudbetaling til afstemning af udbetalt løn og refusionsansøgninger. Vi har stor erfaring i at lave løn for virksomheder i alle størrelser og brancher. Med Azets som partner har I garanti for, at lønnen kommer til tiden - hver gang. 

Optimér din lønfunktion

Vi er eksperter i både regnskab og løn. Derfor kan vi hjælpe jer med at optimere jeres lønfunktion, så I får frigivet ressourcer og reduceret tiden med op til 30 %. Vi hjælper med at optimere jeres eksisterende arbejdsgange uden behov for nye investeringer i systemer og andre løsninger. 

Har du brug for mere information?

Udfyld formularen til til højre, og så kontakter vi dig hurtigst muligt. Se oversigt over alle lønløsninger her.

Du er også altid velkommen til at kontakte os på:

Tlf. 44 51 81 80

 

Kontakt Azets vedrørende lønadministration

Kontakt mig venligst

Ja, jeg ønsker, at Azets sender nyhedsbreve, information om services og invitationer til events

Jeg er informeret om, at jeg kan læse om, hvordan Azets håndterer mine persondata her. Jeg er klar over, at jeg kan ændre mine tilmeldinger eller afmelde mig fra al e-mail kommunikation