top banner image
 
 
 

HR-skolen 2020

Sidder du med HR og medarbejderforhold i din virksomhed? Skal du i hverdagen assistere ledelsen med at håndtere de ansattes ansættelsesretlige- og HR-vilkår?

Så er Azets' HR-skole for dig.

 

Ansættelsesret er blevet mere kompliceret

I Danmark reguleres ansættelsesforhold af danske love, EU-regler, overenskomster, ansættelseskontrakten, retspraksis samt sædvaner og kutymer. Der er en stigende tendens til, at samtlige juridiske områder bliver mere og mere komplicerede – ansættelsesretten er ikke en undtagelse.

Vi oplever derfor, at der er et stigende behov for at have forståelse for, hvad der har indflydelse på ansættelsesretten, men også være klar på, hvorfra de seneste ændringer kommer.

HR-skolen er et tilbud til dig, som ønsker at blive klædt på til at håndtere ansættelsesretlige problemstillinger. Vi tager udgangspunkt i den virkelighed, som findes i netop din virksomhed og skræddersyr undervisningen herefter.

Undervisningen strækker sig over 3 moduler og vil altid tage udgangspunkt i den seneste retspraksis fra såvel de danske som europæiske domstole.

Hvilke emner tager vi op i HR-skolen?

 • Ferieloven – både den nuværende og den nye ferielov gennemgås
 • Ny lov om forretningshemmeligheder
 • Persondataretlige problemstillinger – hvordan bør en ansættelseskontrakt se ud, også set i lyset af GDPR og den nye ferielov?
 • Hvordan navigerer man som arbejdsgiver med den nye persondataforordning, den danske databeskyttelseslov og Datatilsynets vejledninger i forhold til opbevaring af f.eks. resultater fra personlighedstest, materiale fra personsager, sletning af medarbejderdata ved ophør af ansættelsen, osv.
 • Ansættelsesretslige regler inden for samarbejdsvanskeligheder, sanktioner, opsigelse og forskelsbehandling
 • Personalepolitikken gennemgås side for side – hvilke emner skal der være i en personalepolitik anno 2020?

Modul 1

Dato: 17. + 18. september

Dag 1 - Tid: 10.00 - 16.00

Dag 2 - Tid: 09.00 - 15.00

Indhold

 • Ansættelsesbeviser og personalepolitikker
 • Ansættelsesklausuler
 • Persondataret i ansættelsen
 • Persondataret i ansættelsen, sociale medier
 • Beskyttelses af forretningshemmeligheder
 • Kollektive overenskomster og ansættelsesretten

 

Modul 2

Dato: 7. + 8. oktober

Dag 1 - Tid: 10.00 - 16.00

Dag 2 - Tid: 09.00 - 15.00

Indhold

 • Ligebehandling
 • Forskelsbehandling
 • Barselsrettigheder
 • Den nye ferielov
 • Samarbejdsvanskeligheder – sygdom
 • Samarbejdsvanskeligheder – dårlige performance

 

Modul 3

Dato: 18. + 19. november

Dag 1 - Tid: 10.00 - 16.00

Dag 2 - Tid: 09.00 - 15.00

Indhold

 • Sanktioner; skriftlig advarsel mm.
 • Opsigelse –  egen
 • Opsigelse – uansøgt, grundreglerne
 • Opsigelse – fratrædelsesaftale, hvornår og hvorfor
 • Opsigelse - bortvisning
 • Afslutning - kursusbevis

 

Pris: 4.450 kr.

Prisen er inkl. morgenmad og frokost begge dage. I løbet af dagen vil der blive serveret kaffe, te, vand og frugt. Prisen er ekskl. moms.

tilmelding til modul 1

Pris: 4.450 kr.

Prisen er inkl. morgenmad og frokost begge dage. I løbet af dagen vil der blive serveret kaffe, te, vand og frugt. Prisen er ekskl. moms.

tilmelding til modul 2

Pris: 4.450 kr.

Prisen er inkl. morgenmad og frokost begge dage. I løbet af dagen vil der blive serveret kaffe, te, vand og frugt. Prisen er ekskl. moms.

tilmelding til modul 3

Spar 800 kr. per modul ved at tilmelde dig alle tre moduler

Ved du allerede nu, at du skal med på alle tre moduler, så er der penge at spare. Den samlede pris for tilmelding til alle tre moduler er DKK 10.950 kr. Vælg tilmelding til modul 1 ovenfor, og tilvælg de øvrige datoer i tilmeldingsprocessen.

Vi tager udgangspunkt i virkeligheden

Undervisningen i alle tre moduler er bygget op med udgangspunkt i reelle cases fra hverdagen. Vi opfordrer alle kursister til at medbringe egne cases, som kan tages op i undervisningen.

Undervisningen er baseret på personlig dialog, hvor dine spørgsmål og problemstillinger er i centrum.

Du vil komme i besiddelse af praktisk ”hands on”- og ”how to do”- viden, så du kan omsætte og bruge den ansættelsesretlige viden i hverdagen.

I alle moduler anvender vi rollespil, for at vi på den måde også får trænet personlige ageren.

Vi har hænderne i problemerne - hver dag

Azets' HR-skole er ikke "bare" en skole, hvor traditionelle undervisere deler ud af teoretisk viden. Azets er et af Nordens største konsulenthuse, og vi sidder med ansættelsesretlige problemer for vores kunder hver eneste dag. Vi har derfor ikke kun den teoretiske juridiske baggrund -vi har også al den erfaring, der skal til, for at kunne omdanne viden til praktiske redskaber.

Hvad får jeg ud af det?

Ved afslutningen af hvert modul vil du have opnået en reel forståelse for fremgangsmåden inden for en given ansættelsesretlig problemstilling. Så næste gang du står over for en sådan udfordring, vil du være i stand til at kunne rådgive og håndtere en konkret sag i din virksomhed.

Du modtager et kursusbevis ved afslutningen af hvert modul.

Bliv undervist af et stærkt team

Undervisningen i HR-skolen varetages af teamet fra Azets' HR Legal-afdeling. Der er tale om jurister og konsulenter med mange års erfaring inden for HR, arbejds- og ansættelsesret.

HR Legal assisterer og rådgiver dagligt vores kunder inden for arbejds- og ansættelsesret. De har derfor fingeren på pulsen og ved, hvordan fagligt komplicerede emner skal formidles på en tilgængelig og forståelig måde, som kan omsættes til praktisk handlen i virksomheder.

 

Head of HR Legal i Azets Lisbeth Lindorff Riis

HR-skolen foregår i Herlev

Alle tre moduler i HR-skolen foregår på vores kontor i Herlev:

Lyskær 3 CD
2730 Herlev

Kontoret ligger tæt på offentlig transport med bus og tog, og vi har også en stor parkeringsplads og -kælder.

HR-skolen afholdes også i Aarhus

Ønsker du mere info?

Udfyld venligst formularen til højre, og så kontakter vi dig hurtigst muligt. Du er også altid velkommen til at kontakte os på:

Tlf. 44 51 81 80

Kontakt mig venligst

Ja, vær venlig at håndtere min anmodning. Jeg accepterer, at Azets modtager og gemmer mine kontaktoplysninger i overensstemmelse med Privacy Statement

Ja tak, jeg vil gerne tilmeldes nyhedsbrevet fra Azets. Jeg kan til enhver tid afmelde mig igen.