Rekruttering - Har I brug for flere fastansatte medarbejdere inden for regnskab, økonomi, løn eller HR
 
 
 

Rekruttering

Har I brug for flere fastansatte medarbejdere inden for regnskab, økonomi, løn eller HR, men mangler ressourcerne til at gennemføre en rekrutteringsproces? Så overlad rekrutteringen til Azets on-site og undgå dyre fejlansættelser.

Kontakt mig

 

Lad os finde den rigtige kandidat

Det gælder om at finde den helt rigtige medarbejder, der matcher jeres behov, passer til virksomheden og som i bund og grund kan skabe værdi for jeres virksomhed. Det kræver dog tid og de rigtige værktøjer at finde frem til de rette kandidater, men det kan vi hjælpe med.

Azets udfører rekrutteringer til alle funktioner inden for økonomi, regnskab, løn og HR. Vores indsigt i markedet og store netværk medfører, at vi kan tiltrække og udvælge den rigtige medarbejder til den konkrete stilling.

Ja - tak kontakt mig

Rekrutteringsprocessen indeholder følgende:

  • Udarbejdelse af job- og kandidatprofil i samarbejde med jeres ansvarlige leder
  • Søgning og udvælgelse af kandidater i vores database og netværk
  • Udarbejdelse af stillingsannonce og annoncering på vores hjemmeside og på relevante jobportaler
  • Screening og interview af relevante ansøgere
  • Præsentation af typisk 1-3 egnede kandidater
  • Deltagelse i interview sammen med jer efter behov
  • Håndtering af hele den administrative rekrutteringsproces

Kampen om talenterne er i gang

I disse år skal man som virksomhed arbejde ekstra hårdt for at tiltrække og fastholde de rigtige profiler.

For alle virksomheder er det afgørende at finde den helt rigtige medarbejder. En profil, der matcher jeres behov, passer til kulturen og har de rigtige kompetencer.

Rekruttering kan imidlertid være en vanskelig og ikke mindst ressourcekrævende proces. Vi har mange års erfaring og adgang til de rette værktøjer. På den måde kan vi effektivisere jeres rekrutteringsproces og finde den helt rigtige medarbejder til jer - inden han/hun ender hos konkurrenten.

Ifølge rekrutteringsvirksomheden Randstad koster en fejlrekruttering mere end 500.000 kroner.

Digital signatur med Addo

Addo er et redskab, som gør det muligt for dig at indhente en digital signatur på vigitge aftaler, som f.eks. en kontrakt med din kunde eller en ansættelseskontrakt med din medarbejder.

I forbindelse med rekruttering vil din kommende medarbejder modtage et link til kontrakten med email eller SMS. Vedkommende kan underskrive med det samme på sin computer, tablet eller telefon. Det underskrevne dokument sendes automatisk til jer begge.

En proces, hvor du skal indhente en underskrift, kan med Addo udføres på få minutter, hvor en tilsvarende papirproces let tager en uge. Det er altså langt mere effektivt.

Addo er et sikkert redskab, som lever op til GDPR.

ja tak - kontakt mig Ønsker du mere info?

Udfyld venligst formularen til højre, og så kontakter vi dig hurtigst muligt. Du er også altid velkommen til at kontakte os på:

Tlf. 44 51 81 80

Kontakt Azets HR

Kontakt mig venligst

Ja, jeg ønsker, at Azets sender nyhedsbreve, information om services og invitationer til events

Jeg er informeret om, at jeg kan læse om, hvordan Azets håndterer mine persondata her. Jeg er klar over, at jeg kan ændre mine tilmeldinger eller afmelde mig fra al e-mail kommunikation