Karriere

Vil du gerne blive en del af et professionelt, internationalt og spændende arbejdsplads, hvor du omgives af ambitiøse og kompetente kolleger? Vil du have en arbejdsgiver, der investerer i dig, din forsatte vækst og din succes?

Vi er altid på jagt efter nye talenter, så har du ambitioner og kompetencerne i orden, bør du se vores ledige stillinger her.

 

Om Azets

Vi er Nordens førende leverandør af teknologi og services inden for regnskab, løn og HR samt løn- og HR-systemer. Du vil blive en del af et hold på mere end 3.000 medarbejdere, der hjælper 20.000 virksomheder i forskellige størrelser og brancher. I Azets mangler vi aldrig nye og spændende opgaver.

Vi er en innovativ virksomhed, der er drevet af at være på forkant. Det giver mange nye muligheder for udvikling af både personlige og faglige områder. 

Hvis du vil være med til at drive Azets' fortsatte vækst og succes i et arbejdsmiljø, hvor humor og en uformel omgangstone bidrager til et godt samarbejde, så se vores ledige stillinger her. 

 

Er du selvstændig? Bliv associeret konsulet i Azets og udvid din egen eksisterende kundeportefølje. 

læs mere

Find dit fagområde

Azets er en virksomhed i stor vækst, og vores forskellige divisioner er derfor altid på jagt efter de bedste talenter inden for deres fagområde. Klik på dit fagområde, og lær meget mere om dine karrieremuligheder i Azets. 

Fra graduate til teamleder til senior legal consultant 

 

    Jeg kom til Azets som graduate med et forløb på 1,5 år. Halvvejs blev jeg tilbudt at være teamleder, da det matchede organisationen og sikrede min fortsatte udvikling. Jeg færdiggjorde derfor min graduate et halvt år før tid.  Azets er en mangfoldig arbejdsplads med bred mulighed for udvikling. Jeg er især glad for alsidgiheden og mulighederne for at præge mine opgaver - samt de mange chancer for at deltage i projekter, som man finder særligt interessante.

- Simon K. Kastrupsen, senior legal consultant

 

Freelance opgaver og rekruttering for kunder

Som selvstændig kan du blive en del af Azets' netværk. Vi hjælper både vores kunder med rekruttering til faste stillinger og freelance opgaver i kortere eller længere perioder. 

Mission

Azets' mission er at forenkle og støtte virksomheder i deres vækst. Vi anvender skræddersyet teknologi til at forvandle data til indsigt og viden. Og ved at udvikle de rette værktøjer og levere professionel rådgivning, bidrager vi til at reducere omkostningerne og skærpe konkurrenceevnen.

Vision

Vi sikrer din virksomheds fremgang. Det er vores vision.

Azets' kerneværdier

Success for our people

We believe that our people are the heart of who we are and what we strive for. We act with integrity, treat each other with respect and work together so that every one of us can achieve their potential. We offer our people great opportunities.

Success for our clients

Every client will get the high quality services to operate their business efficiently and effectively, to achieve competitive advantage. We will continuously innovate on their behalf and ensure we help our clients to be one step ahead.

Success for our business

We are passionate about building a high-achieving business for the long term; we are determined to lead in all our chosen markets, with superior performance to our competitors.

Freelance opgaver

Vores kunder efterspørger i stigende omfang konsulenter, som både kan varetage brede og alsidige opgaver samt højt specialiserede opgaver og projekter. Derfor søger vi løbende både freelance konsulenter med egen virksomhed og konsulenter, som ønsker en fast ansættelse hos os - tidsbegrænset eller med fast ansættelseskontrakt. 

Din karrierevej hos Azets afhænger af dit uddannelses- og erfaringsniveau samt ambitioner og værdier. Du er selv med til at beslutte og præge din udvikling i samarbejdet med os. 

Læs mere

Kontakt vores HR-team

Du er velkommen til at kontakte vores HR-ansvarlige angående job hos Azets. 

Ditte Munk-Bierre
Tlf: 70 27 31 30 
E-mail: info-dk@azets.com