Karriere

Leder du efter at blive en del af et professionelt, internationalt og spændende arbejdsplads, hvor du omgives af ambitiøse og kompetente kolleger? Vil du have en arbejdsgiver, der investerer i dig, din forsatte vækst og succes?

Vi er altid på jagt efter nye talenter, så vi leder sikkert også efter dig. 

 

Om Azets

Vi er Nordens førende leverandør af teknologi og services inden for regnskab, løn og HR samt løn- og HR-systemer. Du vil blive en del af et hold på mere end 3.000 medarbejdere, der hjælper 20.000 virksomheder i forskellige størrelser og brancher. Der er ingen kedelige dage hos os. 

Vi er en innovativ virksomhed, der er drevet af at være på forkant. Det giver mange nye muligheder og udvikling af både personlige og faglige områder. 

Hvis du vil være med til at drive Azets fortsatte vækst og succes i et arbejdsmiljø, hvor humor og en uformel omgangstone bidrager til et godt samarbejde, så kontakt os i dag. 

Aktuelle jobs

Fra praktikant til økonomikonsulent på X år

Få gode råd fra vores rekrutterings-eksperter

Vores rekrutterings-eksperter har mange års erfaring med at matche arbejdsgivere med de rette kandidater. Få deres tids og tricks til, hvordan du præsenterer dig selv i en rekrutteringsproces. 

LÆS MERE HER

Azets i tal

3.000+ medarbejdere

? offices in 5 countries

20.000+ B2B customers

Er du en af vores fremtidige konsulenter?

Vores kunder efterspørger i stigende omfang konsulenter, som både kan varetage brede og alsidige opgaver samt højt specialiserede opgaver og projekter. Derfor søger vi løbende både freelance konsulenter med egen virksomhed og konsulenter, som ønsker en fast ansættelse hos os - tidsbegrænset eller med fast ansættelseskontrakt. 

Din karrierevej hos Azets afhænger af dit uddannelses- og erfaringsniveau samt ambitioner og værdier. Du er selv med til at beslutte og præge din udvikling i samarbejdet med os. 

Læs mere om jobbet som konsulent

Hvad forventer vi af dig?

Din karriere hos Azets kan skabe muligheder for både faglig og personlig udvikling i et arbejdsmiljø, hvor du kan nå dine ambitioner og mål. Men vi har også forventninger til vores mange medarbejdere om at vi sammen kan give vores kunder den bedste service med vores samlede viden og erfaringer. 

Kontakt vores HR-team

Du er velkommen til at kontakte vores HR-ansvarlige angående job hos Azets. 

Ditte Munk-Bierre

Tlf: 70 27 31 30 

E-mail: info-dk@azets.com