Hvorfor Azets?

Hvorfor skal du arbejde hos Azets? Det er der mange grunde til! Her vil vi fortælle om nogen af dem.

Du kan også læse mere om Azets her. 

Læs mere om Azets

 

Bliv en del af Azets

Se alle ledige stillinger her

Technology

Vi vil drive udviklingen! Derfor skal vi være på forkant med den teknologiske udvikling.

Hos Azets er der plads til ambitioner, udvikling og, ikke mindst, plads til livet. Jeg har altid oplevet at få støtte uanset om det drejer sig om eksempelvis et behov for afveksling i hverdagen eller ændringer i mit privatliv. Der er altid en halv time tilovers til at drøfte muligheder, og jeg er rigtig glad for den åbenhed, forståelse og fleksibilitet, som jeg altid er blevet mødt med.

- Frederikke Wædegaard Kallesøe, senior lønkonsulent

Lønskole

Bliv lønkonsulent med et struktureret og intensivt uddannelsesforløb. Du bliver specialist i et komplekst fagområde, hvor du også lærer om outsourcing og konsulentrollen. 

Associerede konsulenter

 Er du på udkig efter nye karrieremuligheder? Vi er et konsulenthus med speciale i outsourcing, og vi søger altid professionelle freelancere til at hjælpe vores kunder. Udvid din kundekreds som associeret konsulent i Azets. 

læs mere

Trainee

Som trainee i Azets lærer du alt om økonomi og løn, og ikke mindst så bliver du en stærk konsulent. 

Graduates

Styrk dine faglige og personlige kompetencer med selvstændighed, en stejl læringskurve og praktisk erfaring med inden for regnskab, løn og Technology. 

"Jeg er rigtig glad for at være hos Azets, fordi der er plads til mine personlige og faglige udvikling. Der bliver lyttet til ens ønsker, ligesom jeg lærer at have flere bolde i luften på én gang. Herudover er mine kolleger utrolig kompetence og engageret - og altid klar til at hjælp med sparring."

- Signe Christiansen, trainee

Nearshoring

Vi har mere end 800 kolleger i Rumænien, som gør det muligt for os tilbyde konkurrencedygtige ydelser. 

Et fagligt udfordrende konsulenthus

Azets er skabt af eksperter inden for regnskab, løn og HR. Vi er vores kunders samarbejds- og sparringspartner, og vi tilstræber at give vores kunder større værdi, når de arbejder med os. 

Vi har tillid til vores medarbejder, og vi forventer, at vores kunder har rådgivningsevne, faglige kompetencer og engagement. Det er vigtigt for os, at vi ikke blot er leverandører af lønsedler, regnskaber og personalepolitikker. Som konsulent hos Azets er du med til at vise dit fagområdes evne til at være anderledes end den klassiske revisor og bogholder. 

Hos Azets bliver du en del af et netværk, hvor du altid kan sparre og udvikle dine egne evner med kolleger, der har en anden ekspertise. Du kan få lov til at tænke anderledes og være kreativ med løsninger til dine kunder. Azets giver dig mulighed for at udvikle dig fagligt og personligt. 

Hør vores medarbejders historier her

Find dit fagområde

Azets er en virksomhed i stor vækst, og vores forskellige divisioner er derfor altid på jagt efter de bedste talenter inden for deres fagområde. Klik på dit fagområde, og lær meget mere om dine karrieremuligheder i Azets. 

Kontakt vores HR-team

Du er velkommen til at kontakte vores HR-ansvarlige angående job hos Azets. 

Ditte Munk-Bierre
Tlf: 70 27 31 30 
E-mail: info-dk@azets.com