Bliv trainee i Azets

Tag dit første karriereskridt som trainee i Azets. Internationale kunder, ansvar for økonomi og løn, selvstændige ansvarsområder, brede IT-kompetencer og konstant udvikling - det er din dagligdag i Azets.
 

Trainee i Azets

Hvert år ansætter vi 10-15 trainees til vores kontorer i hele landet - Herlev, Odense, Fredericia og Aarhus. Som trainee i Azets bliver du en del af Nordens førende leverandør af services inden for regnskab, løn og HR samt løn- og HR-systemer. 

Hvad forventer vi af dig?

  • Du har afsluttet HHX, STC, Financial Controller, Finansøkonom, HA, Cand. merc. eller tilsvarende
  • Du har fået godt eksamensresultater
  • Du er velformueret på dansk og engelsk
  • Du er ambitiøs, selvstændig og omstillingsparat
  • Du vil være serviceminded, udadvendt og resultatorienteret i din arbejdsgang
  • Du kan starte den 1. oktober

Skab din egen karrierevej

Junior konsulent

Når du afslutter dit 2-årige forløb som trainee, bliver du junior konsulent. Og som junior konsulent vil du blive en del af et team med dine egne opgaver. Du kan også have den daglige direkte kontakt til kunderne i din portefølje, og deltage i alt lige fra udarbejdelse af løn eller regnskab til kundemøder. 

Din arbejdsdag som junior konsulent bliver tilpasset dit kompetenceniveau og erfaring, og den vil variere alt efter om du vil arbejde med løn eller økonomi.

Mulighederne er mange, og vi støtter dig i den udvikling, du vælger.

Find dit fagområde

Azets er en virksomhed i stor vækst, og vores forskellige divisioner er derfor altid på jagt efter de bedste talenter inden for deres fagområde. Klik på dit fagområde, og lær meget mere om dine karrieremuligheder i Azets. 

Lønskolen

Som de første i Danmark har Azets udviklet en intern lønuddannelse, hvor vi sørger for, at udvalgte kandidater får de bedste kompetencer til at håndtere alle opgaver i lønadministration.

En sådan uddannelse har ikke eksisteret før på trods af den store mangel på velkvalificeret lønassistenter og konsulenter, der kan yde en fejlfri service i alle lønfunktioner.

Du kan blive én af de første lønspecialister, som også har værktøjer inden for regnskab og HR til at arbejde med hele medarbejderens livscyklus - en topkvalificeret lønkonsulent, der kan give vores kunder en service, som andre konsulenter ikke kan konkurrere med. 

læs mere

Kontakt vores HR-team

Du er velkommen til at kontakte vores HR-ansvarlige angående job hos Azets. 

Ditte Munk-Bierre
Tlf: 70 27 31 30 
E-mail: info-dk@azets.com