Bliv graduate

Har du ambitioner om en karriere inden for konsulentbranchen, og har du kompetencer inden for Accounting, Payroll eller Technology? Udforsk dine muligheder i en virksomhed, som er i konstant forandring og vækst.

Start din karriere som graduate i Azets!

se alle ledige stillinger

 

Selvstændighed, samarbejde, sparring

Som graduate i Azets sætter vi sammen ambitiøse mål for din karrierevej. Du vil få intensiv oplæring og praktisk erfaring med Azets' forskellige forretningsprocesser, så du er klar til din hverdag.

Selvstændighed, samarbejde og sparring er kernen i din hverdag, Du vil få selvstændige ansvarsområder og samarbejde med dine kolleger om spændende projekter - store som små. Hos Azets bliver du en del af et konsulenthus med forskellige kompetencer, erfaringer og viden. Derfor vil du ofte sparre med dine kolleger om dine egne projekter og udvide din egen videnshorisont. 

Vi værdsætter vores graduates værdifulde input til vores forretning, og derfor søger vi løbende graduates, som vil være en del af Azets' fremtidige vækst.

Vores forventninger

Vi vil gerne investere i dig, fordi du kan være med til at drive vores fortsatte vækst og succes. Som graduate kan du forvente, at du kommer ud af din komfortzone, og derfor har vi også forventninger til dig:

  • Du har en can-do-attitude
  • Du lytter og lærer af dine kompetente kolleger
  • Du kan skabe positive og langvarige relationer til både kunder og kolleger
  • Du er en teamplayer - og kan også arbejde selvstændigt
  • Du er ambitiøs, proaktiv og har en vilje til konstant at forbedre dine kompetencer
  • Du har afsluttet en kandidatgrad i økonomi, jura, IT eller lignende
  • Du har gode IT-kompetencer

Har du en passion for løn? 

I Azets har vi etableret en særlig lønskole - et intensivt uddannelsesforløb, som giver dig en profil med eftertragtede kompetencer inden for løn.
Din start på en karriere som lønkonsulent i Azets.

læs her

Find dit fagområde

Azets er en virksomhed i stor vækst, og vores forskellige divisioner er derfor altid på jagt efter de bedste talenter inden for deres fagområde. Klik på dit fagområde, og lær meget mere om dine karrieremuligheder i Azets. 

Kontakt vores HR-team

Du er velkommen til at kontakte vores HR-ansvarlige angående job hos Azets. 

Ditte Munk-Bierre
Tlf: 70 27 31 30 
E-mail: info-dk@azets.com