Azets Payroll and IT Programme

Deltag i et ambitiøst og intensivt uddannelsesprogram på 8 uger.

Programmet giver dig en stærk konsulentprofil med særlig viden og kompetencer til at finde den rette løsning til vores kunders lønsystemer. 

se alle ledige stillinger

 

Start din karriere som IT-lønkonsulent

Azets Payroll and IT Programme er din start på en karriere som IT-lønkonsulent i Azets. På et struktureret 8 ugers uddannelsesforløb lærer du alt om lønadministration, opsætning, integration og implementering af lønsystemer og webportaler, lovgivning og meget mere. 

Du får intensiv undervisng, in-house training og cases, som gør dig klar til dit første år som IT-assistent. Din opgave vil være at rådgive og sparre med kunden, så du kan være garanti for, at kunden finder den helt rette løsning. 

Senere vil du blive IT-lønkonsulent, og du vil arbejde projektorienteret med analyse, design og eksekvering af IT-projekter inden for løn.

Se alle vores ledige stillinger.

Vores forventninger

Implementeringsskolen er det første skridt mod at blive IT-konsulent, og som konsulent er du vores kunders samarbejds- og sparringskpartner. Derfor forventer vi blandt andet:

  • At du er teknisk og har lyst til at implementere løsninger
  • At du er udadvendt og en team-player
  • At du er ambitiøs, proaktiv og har en can-do-attitude
  • At du er i stand til at lytte og lære af dedikerede og kompetente kolleger
  • At du erkender, at karriereudvikling bygger på god performance

se alle ledige stillinger

Find dit fagområde

Azets er en virksomhed i stor vækst, og vores forskellige divisioner er derfor altid på jagt efter de bedste talenter inden for deres fagområde. Klik på dit fagområde, og lær meget mere om dine karrieremuligheder i Azets. 

Kontakt vores HR-team

Du er velkommen til at kontakte vores HR-ansvarlige angående job hos Azets. 

Ditte Munk-Bierre
Tlf: 70 27 31 30 
E-mail: info-dk@azets.com