Nearshoring

I Azets er vores samarbejde til vores nearshoring-partner en del af hverdagen, hvor vi arbejder sammen på tværs af grænser for at skabe de mest konkurredygtige ydelser.

 

Nearshoring

På 10 år har vi åbnet kontorer i 4 rumænske byer med flere end 800 kolleger. Deres kompetencer i regnskab, løn, HR og Technology hjælper os med at levere de bedste ydelser samtidig med at vi har mere tid lokalt til at skabe gode kunderelationer.

Samarbejde, fleksibilitet, skalerbarhed, lavere omkostninger, kvalitet - det er nogle af de begreber, vi kan bruge til at beskrive vores samarbejde med vores nearshoring-partner i Rumænien. 

Vil du gerne være en del af en virksomhed, som er på forkant med nearshoring og dets mange muligheder?

se ledige stillinger her

Vores fordele med nearshoring

  • Kort rejseafstand
  • Mindre tidsforskel 
  • Kulturelle og politiske ligheder
  • Højt uddannelsesniveau
  • Stærke faglige kompetencer
  • Ingen sprogbarriere
  • Lave omkostninger

Kvalitet og tæt samarbejde

Nearshoring er med til at frigive tid, som vi kan bruge på vores kunder.  Det er netop kernen i Azets. Vores fokus er på kunderelationer, og som konsulent er det din vigtigste opgave. Med stærke kunderelationer finder vi de rette løsninger og skaber konkurrencedygtighed.

Vores tætte samarbejde og deres høje kompetenceniveau sikrer, at kvaliteten er i top, og at vi nemt kan kommunikere sammen i dagligdagen. Den korte tidsforskel og rejseafstand gør det nemmere for os at mødes fysisk, afholde virtuelle møder og få hurtig kontakt til hinanden ved behov. 

 

Find dit fagområde

Azets er en virksomhed i stor vækst, og vores forskellige divisioner er derfor altid på jagt efter de bedste talenter inden for deres fagområde. Klik på dit fagområde, og lær meget mere om dine karrieremuligheder i Azets. 

Kontakt vores HR-team

Du er velkommen til at kontakte vores HR-ansvarlige angående job hos Azets. 

Ditte Munk-Bierre
Tlf: 70 27 31 30 
E-mail: info-dk@azets.com