Få en karriere inden for løn

Vi løser alle opgaver i lønadministrationen. Og vi gør det ikke kun med de stærkeste kompetencer i løn, men også med viden og erfaring inden for regnskab og økonomi. 

Derfor kan du skabe en karriere inden for løn, som giver dig de bedste værktøjer til at nå dine ambitioner. 

 

Udvikling og alsidighed

En karriere i løn byder på mange muligheder. Vi tilbyder ikke klassisk lønadministration - vi er vores kunders samarbejds- og sparringspartner. Som lønekspert kan du hjælpe med at effektivisere og optimere vores kunders lønbehandling. Og via Azets' ekspertise i regnskab og økonomi vil du opnå en særlig viden om lønbogholderi, som er en efterspurgt kompetence.

Hos Azets har du mulighed for selv at tilrettelægge din karriere og udvikling. Som konsulent i løn får du specialiserede og eftertragtede kompetencer, alsidighed i opgaver og en kunderelation, som går udover almindelig lønadministration. 

Vi varetager det komplette lønbogholderi for en lang række private og offentlige virksomheder. 
Dermed håndterer vi lønadministrationen for kunder med alt fra én til flere tusinde medarbejdere. 

Dine muligheder i løn

Hos Azets har du mange udviklingsmuligheder inden for løn. Uanset dine ambitioner samt karriere- og livsmål vil vi gerne hjælpe dig frem. Ønsker du en karriere inden for løn, har vi plads til alle kompetenceniveauer. 

Løn-trainee

Kickstart din karriere ved at lære alt om lønadministration. Du får en stejl læringskurv med egne opgaver og ansvar. 

Lønkonsulent

Du bliver en del af et team med dygtige kolleger, og du vil arbejde selvstændigt med din egen kundeportefølje.

Junior lønkonsulent

Du har få års erfaring med løn, og vil arbejde med dine egne opgaver, som er tilpasset dit kompetenceniveau. 

Senior lønkonsulent

Udover lønadministration vil du også være med til at planlægge de daglige opgaver og koordinere i teamet.

Teamleder

Du varetager både dine egne lønopgaver, og du sikrer, at dagligdagen i teamet fungerer optimalt. 

Lønmanager

Du har ansvar for dine medarbejders trivsel og faglighed samt de rette leverancer til vores kunder. 

Supportmedarbejder

Allerede i telefonen møder kunderne din hjælpsomhed, når du løser deres udfordringer med lønsystemet. 

Implementeringskonsulent

Du implementerer selvstændigt løn-, HR-, og rekrutteringssystemer hos kunder i hele landet.

IT-konsulent

Din spidskompetencer vil være opsætning og implementering af lønsystemer for vores in-house kunder.

Vil du være lønkonsulent med eftertragtede kompetencer?

læs mere lønskolen

Vi vil drive udviklingen

Vi sælger ikke bare lønprodukter - vi driver udviklingen inden for lønadministration. Hos Azets vil du derfor arbejde i et konsulenthus, hvor vi har mange forskellige løsninger inden for løn. Og du får mulighed for at finde det område, som du trives bedst i. 

Outsourcing

Outsourcing af løn er fremtiden. Der laves fortsat for mange fejl i lønadministration på grund af mangel på viden og kompetencer. Som lønspecialister er vi altid på forkant med regler og ændringer, og vores kombination af kompetencer inden for både regnskab og løn, gør os til eksperter til at føre lønbogholderi. 

Når vores kunder outsourcer deres lønadministration til os, finder vi en skræddersyet løsning, hvor vi varetager enten hele eller dele af deres lønadministration in-house. Det kræver, at vi både leverer høj kvalitet og service, så vi bevarer en god kunderelation. 

læs mere 

Lønadministration til små virksomheder

Hos Azets tilbyder vi også lønadministration til små virksomheder. Vi kalder det BasisLøn, og vi kan hjælpe kunder uanset om det drejer sig om 1 eller 50 lønsedler. Vi skal blot bruge løbende løninput, og så klarer vi resten - vi er vores kunders eksterne lønbogholderi. 

Med BasisLøn hjælper vi kunder med at frigive mere tid til deres egen forretning, og samtidig sikrer vi dem, at de altid får korrekt løn til tiden. 

læs mere 

Interim bemanding

Hvis vores kunder har et akut behov for assistence i deres lønafdeling, så træder vi til på deres adresse med det samme. Interim assistance kan dreje sig om en kortvarig eller langvarig løsning med fast assistance et bestemt antal dage om ugen. Vi skræddersyer løsningen til kundernes behov.

Som lønkonsulent er du vores kunders samarbejdspartner. Vi garanterer høj kvalitet og sikkerhed, og derfor tilbyder vi mere end traditionel vikarservice.

læs mere 

Lønoptimering

Vi hjælper vores kunder med at optimere og effektivisere deres lønfunktion. Det gør vi ved at forstå deres dagligdag og rutiner i lønadministrationen, og så tilpasser deres processer på den bedst tænkelige måde. Det betyder også, at vi altid skræddersyer løsningen, da to kunders behov sjældent er ens. 

Som lønkonsulent kan du hjælpe vores kunder med at få frigivet ressourcer og reducere deres tid på lønbehandling med op til 30 %.

læs mere 

Bliv en del af et konsulenthus, hvor vi også driver og udvikler vores egne lønsystemer med
stærke kompetencer og banebrydende software.

læs mere om technology 

Find dit fagområde

Azets er en virksomhed i stor vækst, og vores forskellige divisioner er derfor altid på jagt efter de bedste talenter inden for deres fagområde. Klik på dit fagområde, og lær meget mere om dine karrieremuligheder i Azets. 

Kontakt vores HR-team

Du er velkommen til at kontakte vores HR-ansvarlige angående job hos Azets. 

Ditte Munk-Bierre
Tlf: 70 27 31 30 
E-mail: info-dk@azets.com