Mød vores medarbejdere

Vores medarbejdere er dygtige, alsidige, professionelle, ambitiøse, serviceorienteret, kvalitetsbevidste og effektive. Men vigtigst af alt er de alle en del til at skabe et socialt og udviklingspræget miljø, hvor vi hjælper hinanden.

Her kan du høre nogle af vores kollegers fortælling om deres udvikling og dagligdag i Azets.

 

Vores medarbejdere er vores vigtigste aktiv

Driftskapital, hjerte, kernepunkt, forretningskritisk, signifikant ressource. Kært barn har mange navne, og vores medarbejdere er ingen undtagelse. Vi betragter vores medarbejdere som drivkraften af Azets, og vi er stolte over vores fælles fremdrift. 

Derfor sørger vi for, at vores medarbejdere har store personlige og faglige udfoldelsesmuligheder, som følger med den enkeltes ønsker og livsændringer. 

Mød XX

XX er XX, og har været hos Azets i XX år. Hun har gennemgået en rejse fra trainee til senior økonomikonsulent, og...

læs hendes historie her

Find dit fagområde

Azets er en virksomhed i stor vækst, og vores forskellige divisioner er derfor altid på jagt efter de bedste talenter inden for deres fagområde. Klik på dit fagområde, og lær meget mere om dine karrieremuligheder i Azets. 

Vil du høre, hvad vores kunder siger om os?

Vores kunder har fortalt om deres oplevelser med Azets. Om samarbejdet, produkterne, konsulenterne og hvordan vi hjalp dem videre. Hvis du vil læse deres historier, kan du se dem her.

 læs vores kundereferencer

Hør om XX's historie

XX er XX i Azets. Hans dagligdag er fyldt med regnskaber, kundemøder og meget andet. Se videoen, hvor han fortæller meget mere om hans arbejde i Azets. 

Vores regnskabsløsninger

Vil du vide mere om, hvordan vi kan hjælpe virksomheder med deres økonomifunktioner? Så kan du læse meget mere om det her. 

Azets regnskabsløsninger 

Kontakt vores HR-team

Du er velkommen til at kontakte vores HR-ansvarlige angående job hos Azets. 

Ditte Munk-Bierre
Tlf: 70 27 31 30 
E-mail: info-dk@azets.com