top banner image
 
 
 

Ledige stillinger i Azets

Har du ambitioner og kompetencerne i orden? Og leder du efter en arbejdsplads, hvor der ikke er mangel på udfordringer, udvikling, fremdrift og ikke mindst sammenhold og god stemning?

Se alle vores ledige stillinger herunder.

 

Bliv en del af Azets

Hos Azets kan du få en karriere som konsulent inden for regnskab, løn, HR eller teknologi. Vi er et samlet konsulenthus, hvor vi deler vores viden og erfaring med hinanden, så vi kan skabe de bedste løsninger - både for vores kunder og for vores egen udvikling.  

Hvis du har ambitionerne og viljen, kan Azets hjælpe dig med gode muligheder for udvikling, udvidelse af dit netværk og faglige udfordringer. 

Se alle vores ledige stillinger her. Hvis du ikke finder den stilling, du leder efter, er du velkommen til at sende en uopfordret ansøgning.

Kontakt HR på tlf: 70 27 31 30, og hør mere om dine muligheder. 

At få nye kolleger udfordrer os alle og får os til at se tingene i et nyt perspektiv. De nye spørgsmål er alt sammen noget, der forbedrer vores processer og arbejdsgange. Derfor er det altid sundt for en organisation at få nyt blod og friske øjne til at se på tingene. 

- Kenney Søby, senior manager

Find dit fagområde

Azets er en virksomhed i stor vækst, og vores forskellige divisioner er derfor altid på jagt efter de bedste talenter inden for deres fagområde. Klik på dit fagområde, og lær meget mere om dine karrieremuligheder i Azets. 

Kontakt vores HR-team

Du er velkommen til at kontakte en af vores HR-ansvarlige angående et job hos Azets. 

Tlf: 70 27 31 30 
E-mail: hr@azets.com