5 hurtige til Agron Saciri

 
 

 

Navn: Agron
Alder: 27
Uddannelse: HD(R) Stud.
Stilling: trainee

 

1) Hvad fik dig til at søge stillingen hos Azets?

Jeg så og ser Azets som et sted hvor man kan udvikle sig og få ansvar! Man får hele tiden ny viden og man flytter sig hver dag. 2) Hvilke ansvarsområder har du i dag?

Jeg arbejder med små og mindre virksomheder, og her kommer jeg godt rundt i alle brancher og typer af kunder. – Det er vigtigt, at forstå kundens forretning, og sammen fokuserer vi på vækst og muligheder.


Jeg er ansvarlig for egen kundeportefølje, hvor bogføring, regnskabsassistance, rådgivning, skat, sparring mv. er en del af hverdagen. Arbejdsopgaverne udvikler sig i takt med min erfaring!

 


3) Hvad er det mest udfordrende ved jobbet?

Det er, at levere et skarpt og enkelt budskab af komplekse love og regler til hverdagssprog for kunderne. 4) Hvad motiverer dig i dit arbejde?

Jeg sætter en ære i, at hjælpe mennesker! Som trainee er det mit ansvar at hjælpe kunden med at få styr på økonomien så de føler sig i trygge hænder, oplever et højt serviceniveau og får professionel sparring – så de kan fokusere på det de synes er spændende, nemlig deres virksomhed. Dette gør, at jeg kommer glad på arbejde hver dag!

Derudover sætter jeg stor pris på, at have kontakt med mennesker. Det motiverer mig at kunne hjælpe kunden med at identificere deres udfordringer og være med til at finde deres fremtidige potentiale - jeg fungerer som kundens rådgiver. På den måde kommer jeg tæt på de mennesker der står bag virksomheden og er med når vigtige beslutninger skal træffes. Det er spændende at følge virksomheden helt tæt på over en længere periode, hvilket gør at jeg engagerer mig meget i den enkelte virksomhed.5) Hvad er dit bedste råd til andre studerende/kommende trainees?

Hvis man skal arbejde med revision, gælder det om at dygtiggøre sig og flytte grænser hver dag. Derfor bliver aftenerne/weekenderne, i mit tilfælde, brugt på at læse HD(r), så jeg får en dyb indsigt i moms- og skattereglerne, samt en bedre forretningsforståelse som kommer kunderne til gode. 

Derudover vil jeg råde andre til at vælge et sted hvor man får ansvar, bliver udfordret og kan flytte grænser. Vælg ikke din trainee stilling ud fra virksomhedens brand, men ud fra hvor du kan udvikle dig mest..

 

Til trainee siden