5 hurtige til Dennis Witt

 
 

 

Navn: Dennis
Alder: 33
Uddannelse: Financial Controller, HD(R) Stud.
Stilling: Økonomitrainee

 

1) Hvad fik dig til at søge stillingen hos Azets?

Jeg søgte stillingen hos Azets, da jeg følte at jeg her kunne få et stort ansvar og en langt bedre og fyldestgørende læringskurve end jeg kunne andre steder. Jeg havde desuden et ønske om ikke at arbejde indenfor et afgrænset emne, men snarere sprede mig over flere ansvarsområder. 


2) Hvilke ansvarsområder har du i dag?

Jeg arbejder med et to-cifret antal kunder, hvor jeg berører og udfører alt fra bogføring, betalinger, kundekorrespondance og procesoptimering, fakturering og afstemninger til udarbejdelse af moms, revisorklargøring og assistance.

Jeg har desuden en del kunder, hvor jeg står for specifikke kundeprocesser fra ende til anden, hvilket i høj grad styrker min evne til at udvikle og forbedre mig, til gang for alle parter.

 

3) Hvad motiverer dig i dit arbejde?

Jeg sætter en ære i, at hjælpe mennesker! Som trainee er det mit ansvar at hjælpe kunden med at få styr på økonomien så de føler sig i trygge hænder, oplever et højt serviceniveau og får professionel sparring – så de kan fokusere på det de synes er spændende, nemlig deres virksomhed. Dette gør, at jeg kommer glad på arbejde hver dag!

Derudover sætter jeg stor pris på, at have kontakt med mennesker. Det motiverer mig at kunne hjælpe kunden med at identificere deres udfordringer og være med til at finde deres fremtidige potentiale - jeg fungerer som kundens rådgiver. På den måde kommer jeg tæt på de mennesker der står bag virksomheden og er med når vigtige beslutninger skal træffes. Det er spændende at følge virksomheden helt tæt på over en længere periode, hvilket gør at jeg engagerer mig meget i den enkelte virksomhed.

4) Hvad laver du når du ikke arbejder?

Udover at bruge en pæn del af min fritid på mit HD-R studie, så går størstedelen af min tid på min familie, løb og fodbold..


5) Hvad er dit bedste råd til andre studerende/kommende trainees?

Det simple råd er, at hvis ønsket er faglig kompetence og udvikling er højeste prioritet, når der skal søges job, så er Azets et fremragende valg, da man bliver udfordret hver dag og støt stigende udvikler sig. 

 

Til trainee siden