Velkommen til Azets. Efter salget fra Visma hedder vi nu Azets. Vi er Nordens førende leverandør af services og systemer inden for regnskab, løn og HR. Fandt du ikke det, du søgte? Besøg visma.dk, hvis du leder efter software fra Visma.

Sønderborg Forsyningsservice A/S om lønoutsourcing

Valgte fra start at outsource løn og HR til Azets

Sønderborg Forsyningsservice outsourcer HR og løn til Visma

“Nu har vi ’ubegrænsede’ kompetencer, der ikke er længere væk end telefonen”

Da de kommunale forsyningsselskaber ved lov blev udskilt som selvstændige aktieselskaber, opstod muligheden for selv at stå for den administrative opgaveløsning. I Sønderborg trækker man nu på kompetencer fra Azets.

Sønderborg Forsyningsservice A/S, i daglig tale Sønderborg Forsyning, er en servicevirksomhed, der varetager den daglige drift og håndtering af Sønderborg Kommunes affald og genbrug, spildevand og drikkevand, samt en mindre del af forsyningen af varme til kommunens indbyggere.

Hjælp til lønadministrationen

Alle landets kommunale forsyningsselskaber blev med virkning fra 1. januar 2010 udskilt fra kommunerne, men i Sønderborg skete det allerede den 1. januar 2009.

I de første par år blev lønadministrationen afviklet af Sønderborg Kommune, men 1. januar 2011 overtog Azets opgaven efter en udbudsrunde. Økonomichef Erik Renner fra Sønderborg Forsyning fortæller: -Vi havde ikke selv de nødvendige administrative kompetencer på alle områder inden for løn og HR. De manglende kompetencer har vi fået hos Azets. Vi indhentede priser fra tre udbydere af lønadministration, men både i forhold til pris og på omfanget af ydelser var Azets bedst.

Outsourcing bedste option

-Vores virksomhedsstørrelse gør, at vi ikke kan bære en fuld medarbejderressource til løn- og HR-funktionen. Derfor valgte vi at outsource. Vi vælger selv, hvilke kompetencer, vi ønsker at have in house, og nu har vi ’ubegrænsede’ kompetencer, der ikke er længere væk end telefonen, siger Erik Renner. Aftalen med Azets omfatter lønadministration og forskellige HR-opgaver

-Vi vurderer Azetssom en absolut professionel samarbejdspartner på løn- og HR-området. Når vi har udfordringer, stiller de med kompetente medarbejdere, som er i stand til at se problemet fra vores side, og de arbejder vedholdende for at nå en tilfredsstillende opgaveløsning, påpeger Erik Renner.

Vi er trygge ved Azets

I praksis fungerer samarbejdet ved, at Sønderborg Forsyning dels sender filer fra selskabets timeregistreringsprogram og dels separate Excel-filer til Azets, der herefter sender lønkørslen til godkendelse. -Helt fra opstarten af projektet og til de månedlige lønafviklinger har vi altid følt os trygge ved valget af Azets som lønadministrationsleverandør, afslutter Erik Renner.

 

 

“Azets er en absolut professionel samarbejdspartner på løn- og HR-området, der vedholdende har fokus på kvalitet i opgaveløsningen"

– Erik Renner, Sønderborg Forsyningsservice A/S

Fakta

  • Varetager den daglige drift og håndtering af Sønderborg Kommunes affald, genbrug, spildevand og drikkevand
  • Forsyningsvirksomheden blev udskilt fra kommunen den 1. januar 2009
  • Selskabet har ca. 130 medarbejdere

 

Sønderbrog Forsyningsservice logo

www.sonfor.dk

Har du lignende udfordringer

Læs mere om vores lønbehandling

Udfordring:

  • Behov for en effektiv og fleksibel lønadministration
  • Behov for kompetencer inden for løn og HR

Løsning:

  • Aftale om outsourcing af lønadministrationen
  • Løn og HR

Resultat:

  • Kompetent løsning med fokus på kvalitet
  • Optimal ressourceudnyttelse

Hvad kunderne ellers siger om Azets