Fortis Lease Danmark om regnskabsassistance

Nu kan vi fokusere fuldt ud på retssagerne

Fortis Lease: Med Azets har vi fået en god sparringspartner på skatte- og afgiftsområdet

"Azets har vores fulde tillid – og de lever fuldt op til den"

Hovedaktiviteten i Fortis Lease Danmark A/S er at varetage retssagerne i relation til selskabets tidligere aktiviteter. I dag starter selskabet ingen nye projekter op og har siden 2009 været i gang med den juridiske håndtering af retssagerne. Hovedaktionæren, BNP Paribas Leasing Solutions, har i den forbindelse outsourcet al bogføring til Azets.

-I forbindelse med den daglige ledelse af Fortis Lease Danmark A/S er der naturligvis en masse praktiske ting, der skal forberedes og løbende håndteres – blandt andet bogføringen for selskabet. Vi begyndte samarbejdet med Azets i 2009, både i Danmark og i Norge. Vi havde et tilsvarende selskab i Norge, Fortis Lease Norge, der nu er afviklet, men som tidligere brugte Azets til bogføring og regnskab. Et samarbejde vi er yderst tilfredse med, fortæller Emma Ye fra BNP Paribas Leasing Solutions og medlem af Fortis Lease Danmarks bestyrelse.

Tilliden er afgørende

-Som international virksomhed har vi aktiviteter i mange lande og er afhængige af et stort netværk af pålidelige samarbejdspartnere, som vi kan trække på i forskellige sammenhænge. Blandt andet har vi outsourcet al bogføring af Fortis Lease Danmark til Azets, så kan vi bedre koncentrere os om de igangværende retssager, der er en naturlig del af selskabet. Azets har vores fulde tillid – og de lever fuldt op til den, lyder det fra Emma Ye.

Lokalt forankret med globalt udsyn

-Fra starten har Azets været gode til at håndtere en så stor organisation som vores. Det betyder meget, at vi til enhver tid kan få fat i en af deres konsulenter, når der opstår spørgsmål eller andet, vi har brug for at drøfte i forbindelse med regnskabet, siger Emma Ye. -Samtidig er Azets en god sparringspartner på skatte- og afgiftsområdet. De er jo helt inde i den danske skattelovgivning, fordi de arbejder med det hver dag. Så også her drager vi nytte af deres viden og erfaring.

Fuld service til variable omkostninger

Eftersom der ikke længere er nogen drift i Fortis Lease Danmark A/S, er det BNP Paribas Leasing Solutions mål at håndtere de igangværende retssager så hurtigt som muligt. -En del af løsningen har været at outsource al bogføring til Azets, så vi på den måde kan tilpasse vores personaleomkostninger efter behov. Samtidig er Azets yderst konstruktive og fleksible i deres tilgang til opgaverne – og værdien af den holdning er svær at gøre op i penge, slutter Emma Ye.

Fortis Lease Denmark fortæller om samarbejdet med Azets

 

"Azets er jo helt inde i den danske skattelovgivning, fordi de arbejder med det hver dag"

-Emma Ye, BNP Paribas Leasing Solutions

Fakta

Fortis Lease Danmark A/S er ejet af BNP Paribas Leasing Solutions, en af Europas største Leasingselskaber

BNP Paribas Leasing Solutions er en del af BNP Paribas Group

Fortis Lease logo

www.bnpparibas.com

Har du lignende udfordringer

Læs mere om vores regnskabsløsninger

Udfordring:

  • Behov for en pålidelig dansk samarbejdspartner til at stå for al bogføring

Løsning:

  • Outsourcing af al bogføring
  • Effektiv sparring med Azets' konsulenter omkring danske skatte- og momsregler

Resultat:

  • Sparede omkostninger til bogføring
  • Mere tid til at håndtere verserende sager

Ønsker du mere information?

Udfyld venligst formularen til højre, og så kontakter vi dig hurtigst muligt. Du er også altid velkommen til at kontakte os på:

Tlf. 44 51 81 80

Kontakt Azets

Kontakt mig venligst

Ja, jeg ønsker, at Azets sender nyhedsbreve, information om services og invitationer til events

Jeg er informeret om, at jeg kan læse om, hvordan Azets håndterer mine persondata her. Jeg er klar over, at jeg kan ændre mine tilmeldinger eller afmelde mig fra al e-mail kommunikation