Lønadministration til det offentlige
 
 
 

Lønadministration til det offentlige

Vores konsulenter har indgående erfaring med offentlige lønsystemer, overenskomster, lovgivning, tjenestemandspensioner samt personaleadministration i øvrigt.
 

Som konsulentvirksomhed med ekspertise i løn og økonomi har vi desuden et bredt kendskab til opgaver inden for lønrelaterede regnskabsopgaver

  • Reducér sårbarheden - her har du altid backup
  • Overdrag hele eller dele af jeres lønadministration
  • Skru op og ned for volumen efter behov
  • Nem løsning der kan integreres med andre systemer i virksomheden
Ring mig op for en samtale om behov og muligheder

og lad Azets levere de kompetencer, som I ikke selv besidder


Fokus på procesoptimering

Vi har konstant fokus på optimering af dine og vore processer inden for lønbehandling. Procesoptimeringen skal sikre ensartet kvalitet og service, og at du får adgang til væsentlige informationer på en smidig måde. Vi gennemgår alle processer og opgavebeskrivelser for at sikre, at opgaverne udføres mest hensigtsmæssigt.


Førende fagmiljø

Som resultat af at vi i Danmark har over 100 lønkonsulenter, som alle har en høj grad af faglighed inden for deres område, repræsenterer Azets et stærkt fagmiljø. Vi sørger for løbende at efteruddanne vores medarbejdere for at bevare og udvikle deres høje faglige niveau.


Fleksibel lønrapportering

Lønrapporteringen forgrener sig ofte ud i organisationen. Der er mange interessenter, der skal have opfølgning på aftalte KPI'er, budgetteret timeantal, lønsummer mv. Vi gør derfor meget ud af at sætte os ind i din virksomheds struktur og de gældende rapporteringskrav.

Lønoutsourcing guide

Guide om lønoutsourcing

Vi har udarbejdet en guide omkring lønoutsourcing, hvor du kan blive klogere på de ting, som du skal være opmærksom på i forbindelse med outsourcing, og hvordan du bedst drager fordel af lønoutsourcing.

 Hent guide

4 metoder der opgraderer lønafdelingen

Fire metoder der opgraderer lønafdelingen

I denne guide får I overblik over fire ledelsesmæssige metoder, der kan effektivisere arbejdet i lønadministrationen – og gøre hverdagen lettere for jeres lønmedarbejdere. Download guiden ved at udfylde nedenstående formular, og kom straks i gang.

 Hent guide

Vores ydelser omfatter bl.a.: 

  • Lønadministration
  • Personaleadministration
  • Fraværshåndtering
  • Administration af tjenestemandspension
  • Bogføringsopgaver og afstemninger
  • Projektarbejde

 Mere info om vores lønadministration?

Ønsker du mere information om Azets' lønadministration og om, hvordan vi kan lave løn for jer? Udfyld din mail til højre, og så kontakter vi dig hurtigst muligt. Se oversigt over alle lønløsninger her.

Du er også altid velkommen til at kontakte os på:

Tlf. 44 51 81 80

 

Lønkunder der har købt denne ydelse kan kontakte Servicedesk/Support med lønrelaterede spørgsmål på:

Support: 70 27 31 30

Kontakt Azets vedrørende lønadministration

Kontakt mig venligst

Ja, jeg ønsker, at Azets sender nyhedsbreve, information om services og invitationer til events

Jeg er informeret om, at jeg kan læse om, hvordan Azets håndterer mine persondata her. Jeg er klar over, at jeg kan ændre mine tilmeldinger eller afmelde mig fra al e-mail kommunikation