Nordisk lønadministration
 
 
 

Nordisk lønadministration

Få én fast kontaktperson for alle lønaktiviteter i Norden
 

- Lokale løneksperter med Nordisk ekspertise

Vi kan være dine lokale løneksperter med ekspertise i at lave løn for virksomheder repræsenteret i flere nordiske lande. Ved at vælge os som samarbejdspartner, kan du nøjes med at have én kontaktperson på tværs af landene, som koordinerer mellem de lokale eksperter, så du sikrer korrekt løn i forhold til lokale love og regler.

  • Et fast kontaktperson og kontaktpunkt
  • En faktura, en valuta
  • Web-baserede løsninger
  • Integration med dine systemer

Ring mig gerne op

Lønbehandling

Lønbehandling

Vi varetager alt input til lønbehandlingen i de enkelte lande og sikrer at udbetaling af løn til de ansatte samt registrering til offentlige instanser fungerer 100 % som virksomhedens egen lønfunktion.

Rapporter og statistikker

Rapporter og statistikker

Vi sørger for at indberette de nødvendige tal til blandt andet SKAT og andre offentlige instanser der skal rapporteres til. Hvis du har behov for skræddersyede rapporter, klarer vi også dette efter dine behov.

Refusioner

Refusioner

Vi sikrer at du får søgt dine refusioner i forhold til længerevarende sygdom, barsel m.m. fra den dag de kan søges. Vi holder ydermere øje med, at du får pengene retur fra det offentlige.

Rejseafregninger
Rejseafregninger

Vi kan sikre, at rejseafregninger bliver afregnet i henhold til gældende lovgivning og regler. Vi kan, hvis du ønsker det, kontrollere at rejseafregningerne holder vand over for SKAT, revisorer m.m..

Feriepengeforpligtelse
Feriepengeforpligtelse

Vi beregner gerne hensættelser til feriepengeforpligtelser, så har du altid overblik over hvor mange feriepenge du har forpligtet dig til at udbetale, så dit regnskab altid er korrekt.

Fraværshåndtering
Fraværshåndtering

Vi sørger for, at medarbejdernes fravær i form af sygdom, ferie og anden relevant fravær bliver registreret i forbindelse med lønbehandlingen. Vi sikrer vital info i forhold til antal feriedage medarbejderne har tilbage samt oversigt over sygdomsfravær.

Landet hvori din primære kontaktperson befinder sig, er op til dig. Foretrækker du en lokal Azets repræsentant i hvert land, kan dette naturligvis også arrangeres.

Azets i Norden

5 grunde til at vælge lønadministration


5 grunde til at vælge lønadministration

Lønoutsourcing guide

Outsourcing_løn_kort_nyversion.jpg

Vi har udarbejdet en guide omkring lønoutsourcing, hvor du kan blive klogere på de ting, som du skal være opmærksom på i forbindelse med outsourcing, og hvordan du bedst drager fordel af lønoutsourcing.

 Hent guide

4 metoder der opgraderer lønafdelingen

4-metoder-der-opgaderer-lønafdelingen_indvendigesider_NY.jpg

I denne guide får I overblik over fire ledelsesmæssige metoder, der kan effektivisere arbejdet i lønadministrationen – og gøre hverdagen lettere for jeres lønmedarbejdere. Download guiden ved at udfylde nedenstående formular, og kom straks i gang.

 Hent guide

Har du brug for mere information?

Udfyld formularen til højre hvis du vil høre mere om vores lønservices, så kontakter vi dig hurtigst muligt. Se oversigt over alle lønløsninger her.

Du er også altid velkommen til at kontakte os på:

Tlf. 44 51 81 80

 

Er du allerede lønkunde, kan du kontakte Servicedesk/Support med lønrelaterede spørgsmål på:

Support: 70 27 31 30

Kontakt mig venligst