Velkommen til Azets. Efter salget fra Visma hedder vi nu Azets. Vi er Nordens førende leverandør af services og systemer inden for regnskab, løn og HR. Fandt du ikke det, du søgte? Besøg visma.dk, hvis du leder efter software fra Visma.

- Lokale løneksperter med Nordisk ekspertise

Vi kan være dine lokale løneksperter med ekspertise i at lave løn for virksomheder repræsenteret i flere nordiske lande. Ved at vælge os som samarbejdspartner, kan du nøjes med at have én kontaktperson på tværs af landene, som koordinerer mellem de lokale eksperter, så du sikrer korrekt løn i forhold til lokale love og regler.

  • Et fast kontaktperson og kontaktpunkt
  • En faktura, en valuta
  • Web-baserede løsninger
  • Integration med dine systemer

Ring mig gerne op Kontakt os på 69 69 14 92


Lønbehandling

Vi varetager alt input til lønbehandlingen i de enkelte lande og sikrer at udbetaling af løn til de ansatte samt registrering til offentlige instanser fungerer 100 % som virksomhedens egen lønfunktion.


Rapporter og statistikker

Vi sørger for at indberette de nødvendige tal til blandt andet SKAT og andre offentlige instanser der skal rapporteres til. Hvis du har behov for skræddersyede rapporter, klarer vi også dette efter dine behov.


Refusioner

Vi sikrer at du får søgt dine refusioner i forhold til længerevarende sygdom, barsel m.m. fra den dag de kan søges. Vi holder ydermere øje med, at du får pengene retur fra det offentlige.


Rejseafregninger

Vi kan sikre, at rejseafregninger bliver afregnet i henhold til gældende lovgivning og regler. Vi kan, hvis du ønsker det, kontrollere at rejseafregningerne holder vand over for SKAT, revisorer m.m..


Feriepengeforpligtelse

Vi beregner gerne hensættelser til feriepengeforpligtelser, så har du altid overblik over hvor mange feriepenge du har forpligtet dig til at udbetale, så dit regnskab altid er korrekt.


Fraværshåndtering

Vi sørger for, at medarbejdernes fravær i form af sygdom, ferie og anden relevant fravær bliver registreret i forbindelse med lønbehandlingen. Vi sikrer vital info i forhold til antal feriedage medarbejderne har tilbage samt oversigt over sygdomsfravær.

Landet hvori din primære kontaktperson befinder sig, er op til dig. Foretrækker du en lokal Azets repræsentant i hvert land, kan dette naturligvis også arrangeres.

Payroll Denmark

Mere info om vores lønløsninger?

Ønsker du mere information om Azets' lønløsninger og om, hvordan vi kan lave løn for jer?

Udfyld din mail til højre, og så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Du er også altid velkommen til at kontakte os på:

Tlf. 44 51 81 80

 

Lønkunder der har købt denne ydelse kan kontakte Servicedesk/Support med lønrelaterede spørgsmål på:

Support: 70 22 78 11

Kontakt mig venligst

5 grunde til at vælge lønoutsourcing

 

1. Fleksibilitet

I en økonomifunktion er der perioder med stor aktivitet og mindre aktivitet. Med en outsourcing-løsning kan man skrue op og ned for ressourcebehovet og betaler kun for de brugte timer. Virksomheder i vækst kan have vanskeligt ved at tilpasse organisationen og dermed kunne følge med.

 

2. Fokus på kerneforretning

Ved at outsource back-office funktioner får virksomheden bedre mulighed for at fokusere på kerneforretningen og mere strategiske opgaver som budgetter og løbende estimater.

 

3. Besparelser

Mange virksomheder har, specielt igennem finanskrisen, haft fokus på besparelser. En professionel outsourcing partner kan ofte tilføre besparelser via effektivisering, omlægning af arbejdsgange og optimering af systembrug.

 

4. Eliminering af sårbarhed

Ofte har virksomheden en opgavetilpasset bemanding i forhold til økonomifunktionen, hvorfor sygdom og andet fravær kan have store konsekvenser i afdelingen. Når man har outsourcet opgaverne, er man sikret back-up og dermed elimineres sårbarheden.

 

5. Effektivisering

Virksomheden er ”låst fast” i ineffektive arbejdsgange og/eller systemer. I dette tilfælde kan en outsourcing partner ofte bidrage med værdi grundet erfaring og ekspertise, hvor kombination af outsourcing og virksomhedens systemer kan gennemgås for optimering.

Lønoutsourcing guide

Vi har udarbejdet en guide omkring lønoutsourcing, hvor du kan blive klogere på de ting, som du skal være opmærksom på i forbindelse med outsourcing, og hvordan du bedst drager fordel af lønoutsourcing.

 Hent guide

4 metoder der opgraderer lønafdelingen

Fire metoder der opgraderer lønafdelingen

I denne guide får I overblik over fire ledelsesmæssige metoder, der kan effektivisere arbejdet i lønadministrationen – og gøre hverdagen lettere for jeres lønmedarbejdere. Download guiden ved at udfylde nedenstående formular, og kom straks i gang.

 Hent guide