Azets i Kolding
 
 
 

Azets i Fredericia

Fra vores lokale afdeling i Fredericia assisterer vi virksomheder med regnskab og lønadministration. Vi kan varetage det hele, men I kan også vælge kun at lægge specifikke opgaver hos os. Vi kender løn og regnskab fra a-z.

Bliv kontaktet

 

Vi kan bl.a. hjælpe jer med:

Bliv kontaktet 

Hvad har I brug for?

Vi kan fungere som din virksomheds løn- og/eller regnskabsfunktion, hvor vi varetager alle administrative opgaver som lønadministration, bogføring og årsregnskab. Har I kun behov for hjælp til specifikke opgaver på virksomhedens adresse, kommer vi gerne ud og sidder i din virksomhed. Det kan være alt fra simple tasteopgaver til debitorstyring.

Dine fordele ved Azets i Fredericia:

  • Du kan fokusere på din kerneforretning
  • Du får ekspertise, der dækker kompetencer fra bogholder til økonomichef
  • Du har altid backup på opgaverne og eliminerer dermed sårbarhed ved f.eks. ferie og sygdom
  • Vi kan skrue op og ned for opgavevolumen efter behov, og du betaler kun for de effektive timer

Vi kan arbejde i alle økonomisystemer

Har I allerede et økonomisystem, som I er tilfredse med, f.eks. Dynamic NAV, Visma Business, SAP, Oracle eller AX, så kører vi videre med det. Vi har et indgående kendskab til langt de fleste gængse økonomisystemer, og vi betjener dem dagligt for vores kunder. Vi kan også stille et system til rådighed, hvis I har behov for det.

Kontakt Azets i Fredericia

Vesterballevej 5
6000 Fredericia

Telefon: 70 23 31 30

Om os

Vi har haft kontor i Fredericia siden 2002, og størstedelen af vores kunder hører hjemme i lokalområdet. Samtidig er vores medarbejdere fra Fredericia og omegn og har dermed et stort lokalkendskab, som vi drager stor nytte af i samarbejdet med vores kunder. Vi gør meget ud af at deltage i lokale netværk og arrangementer for derigennem at styrke de lokale forhold.

Azets i Fredericia er det tidligere Accountgruppen, og blev overtaget i 2009. Virksomheden er blevet videreført i samme ånd, dog med den fordel at have et stort hus af eksperter at trække på.

Kontakt

Kontakt os på: 70 27 31 30

 

Fagnyheder inden for løn og økonomi

Bliv opdateret på aktuelle nyheder, såsom relevante ændringer i lovgivningen, fakta og vigtige frister.

Læs mere på vores blog ►

Presse

Se de seneste pressemeddelelser, vi har sendt ud.

Pressemeddelelser og omtale ►

Om Azets

Azets er Nordens førende leverandør inden for outsourcing af løn, økonomi og HR. Selvom vi er en mindre afdeling i Fredericia, kan vi altså trække på et stort bagland på omkring 300 danske eksperter. Du får dermed fordelen af nærmiljøet og det personlige islæt sammen med den bredde og erfaring, der følger med en stor virksomhed.