Vi kan fungere som din virksomheds løn- og/eller regnskabsfunktion, hvor vi varetager alle administrative opgaver som lønadministration, bogføring og årsregnskab. Er der kun behov for hjælp til specifikke opgaver på virksomhedens adresse, kommer vi gerne ud og sidder i din virksomhed. Det kan være alt fra simple tasteopgaver til debitorstyring.

 Se alle vores ydelser

Dine fordele ved Azets i Kolding:

  • Du kan fokusere på din kerneforretning
  • Du får ekspertise der dækker fra bogholder til økonomichef
  • Du har altid backup på opgaverne og eliminerer dermed sårbarheden ved f.eks. ferie og sygdom
  • Vi kan skrue op og ned for opgavevolumen efter behov

Kolding kontoret

Azets i Kolding er det tidligere Accountgruppen, og blev overtaget i 2009. Virksomheden er blevet videreført i samme ånd, dog med den fordel at have et stort hus af eksperter at trække på. Vi har en bred erfaring inden for løn og økonomi og kan varetage alle opgaver inden for disse områder. Vi håndterer mange forskellige brancher og virksomhedsstørrelser - her er plads til alle.

Bred økonomisk erfaring

Medarbejderne på kontoret i Kolding har alle en bred og dyb erfaring inden for løn og/eller regnskab. Vores erfaring stiger hver dag gennem de alsidige arbejdsopgaver, systemer og kundetyper vi arbejder med. Vi sætter en stor ære i at yde høj kvalitet i vores arbejde, du kan derfor trygt overlade dine arbejdsopgaver til os.

Lokale eksperter

Vi har haft tilstede i Kolding siden 2002 og størstedelen af vores kunder hører hjemme i lokalområdet. Samtidig er vores medarbejdere fra Kolding og omegn og har dermed et stort lokalkendskab, som vi drager stor nytte af i samarbejdet med vores kunder. Vi gør meget ud af at deltage i lokale netværk og arrangementer for derigennem at styrke de lokale forhold.

Fordelen ved en stor organisation

Azets er Nordens førende leverandør inden for outsourcing af regnskab, løn og HR. Så selvom vi er en lille afdeling, så har vi et kæmpe bagland i ryggen, som vi bruger til faglig sparring og kontinuerlig uddannelse. Du får dermed fordelen af nærmiljøet og det personlige islæt sammen med den bredde og erfaring der følger med en stor virksomhed.

Kontakt mig venligst

Fagnyheder inden for løn og økonomi

Bliv opdateret på aktuelle nyheder, såsom relevante ændringer i lovgivningen, fakta og vigtige frister.

Seneste fagnyheder løn og økonomi ►

Presse

Se de seneste pressemeddelelser, vi har sendt ud.

Pressemeddelelser og omtale ►