Azets onsite
 
 
 

Azets Onsite | Interim Assistance

For virksomheden, som mangler ressourcer og for freelanceren, som søger opgaver og udfordringer.

Behovet for at ansætte specialister til interim opgaver vokser. Samtidig er der et ønske om at arbejde mere fleksibelt, hvilket betyder flere freelancere.

 

Azets er specialiseret i at finde og matche den helt rigtige konsulentprofil til en interim opgave eller en fast stilling.

For virksomheder

Klik her, hvis du har behov for midlertidig assistance til økonomi, regnskab, løn eller HR.

Vi finder den rigtige kandidat

For freelancere/konsulenter

Klik her, hvis du søger nye udfordringer og opgaver inden for regnskab, løn eller HR.

Opret en profil

Vi hjælper og assisterer Bemandingsløsninger

Vi hjælper og assisterer virksomheder med rettidige og kvalificerede bemandingsløsninger inden for økonomi, regnskab, løn og HR. Vi matcher opgaver med kompetencer og sender den rette kandidat ud til virksomheden, hvor opgaven løses inden for en aftalt periode. Vores ydelser omfatter interim assistance, ansættelser på fast kontrakt og rekruttering til faste stillinger.

Mere end 10 års erfaring Værdiskabende relationer

Med mere end 10 års erfaring er Azets on-site en samarbejdspartner, der har fokus på værdiskabende relationer og gensidig udbytte og optimering. Vi skaber spændende muligheder for ambitiøse og professionelle konsulenter og freelancere, og matcher virksomheders behov for assistance med konsulentens faglige og personlige kompetencer.

Antallet af medarbejdere, der er ansat på andet end en almindelig 37-timers funktionær­kontrakt er i stigning. I Europa vurderes det, at 20-25% af arbejdsstyrken kan betegnes som fleksibel ressource. Det tilsvarende tal i USA anslås til at være ca. 40% og de kommende år lyder prognoserne på, at antallet af fleksible ressourcer udgør op mod 50%.

Læs hele artiklen

Hvad siger vores kunder 

"Azets' interim konsulent er med til at sikre vores præstation, og har også mulighed for at bidrage med faglig læring til vores team grundet dennes ekstra høje faglige niveau.”

★★★★★

Lærke Schmidt
CFO hos Volvo Entreprenørmaskiner A/S

Læs hele referencen fra Volvo Entreprenørmaskiner A/S

"Efter en snak med Azets om vores behov og de arbejdsopgaver, der skulle udføres, blev jeg kort efter præsenteret for en kandidat, der kunne starte øjeblikkeligt,”

★★★★★

Ida Sparrevohn
HR- og administrationschef Tia Technology A/S

 

Tia Technology

 

Læs hele TIA Technology A/S referencen

"En af fordelene ved samarbejdet med Azets er, at de internt er opdateret og sparrer med hinanden om den nyeste viden inden for økonomistyring og lønkørsel."

★★★★★

Tommy Vincentz Larsen
Direktør Operator Systems A/S

 

Operator Systems A/S

 Læs hele Operator Systems A/S referencen