Lej erfarne lønbogholdere
 
 
 

Lej erfarne lønbogholdere

Vores lønkonsulenter har mange års erfaring og kan træde til med det samme, hvis du har akut behov for assistance til din lønadministration.

 

Vores lønmedarbejdere kan klare alle opgaver inden for lønadministration. Vi kan både levere assistance nogle dage om måneden, eller vi kan levere en fuldtidsløsning. Det er helt op til dig, og vi hjælper selvfølgelig gerne med at finde den optimale løsning baseret på virksomhedens behov.

Ring mig gerne op Kontakt os på 69 69 15 41

  • Lønbehandling / kørsel af løn
  • Bogføring af løn
  • Lønsupport og -rådgivning
  • Behandling af sygeerklæringer
  • Administration af overenskomster
  • Ansøgning om dagpengerefusioner

Undgå usikkerheden ved traditionel vikarservice. Med interim assistance fra Azets kan du løbende justere aftalen, så du hele tiden har de ressourcer, der er behov for.

Ring mig gerne op  Kontakt os nu på +45 69 69 15 41

Sådan foregår et typisk forløb

Vores konsulenter er yderst omstillingsparate, meget systemstærke og har en bred faglig viden, som løbende opdateres ved hjælp af intern og ekstern uddannelse. I modsætning til en traditionel vikar, er vores konsulenter primært fastansatte og associerede konsulenter, og du risikerer derfor ikke, at den valgte konsulent bliver skiftet ud eller siger op. Se eksempler på konsulentprofiler

Konsulenter på alle kompetenceniveauer

Du kan leje en medarbejder på alle kompetenceniveauer, som eksempelvis:

Se eksempler på konsulentprofiler

I kan f.eks. leje en regnskabsmedarbejder til følgende opgaver


Tasteopgaver

Tasteopgaver

Har du volumenopgaver, eksempelvis mange kreditorfakturaer, som mangler at blive bogført? Få en af vores kvalificerede medarbejdere ud, som kan sørge for, at bunkerne forsvinder.

Rapportering

Rapportering

Vi udarbejder rapporter efter dine behov - lige fra lette og overskuelige statusrapporteringer og moderselskabsrapportering til mere komplekse rapporter til andre interessenter.

Afstemningsopgaver

Afstemningsopgaver

Vi kan afstemme dit regnskab og sikre, at det altid er retvisende. Alternativt sidder du måske i en situation, hvor du har en enkel, stor afstemningsopgave, som skal udføres.

Administration

Administration

Har du behov for assistance til bogføring, HR- eller lønadministration i din virksomhed, kan vi træde til med kort varsel.

Årsafslutning

Årsafslutning

Vi sørger for at afslutte dit regnskabsår, herunder klargøring af materiale til revisor. Læs mere.

Sparring

Sparring

Vi kan fungere som sparringspartner og rådgiver, når du har udfordringer i dit bogholderi, løn- eller HR-administration.

Fakturering

Fakturering

Efter en kort introduktion til dine faktureringsprocesser, kan vi håndtere faktureringen af dine kunder. Vi sikrer, at alle dine leverancer/ydelser bliver faktureret i henhold til dine forretningsbetingelser.

Procesoptimering

Procesoptimering

Vi kan gennemgå processer og arbejdsgange i din regnskabsfunktion, løn- eller HR-administration for at finde muligheder for effektivisering og optimering. Dette gælder også i forhold til at finde den mest optimale systembrug.

Oprydning

Oprydning

Er du kommet bagud med bogføringen, kan vi rydde op i din regnskabsfunktion. Vi sikrer, at du igen bliver ajour med dine regnskaber og får et godt økonomisk overblik.

Ring mig gerne op  Kontakt os nu på +45 69 69 15 41

Hvad siger vores kunder 

“... Meget tilfreds med den medarbejder I har haft sendt ud til os af to omgange. Dygtig person, yder bare en super service, venlig og behagelig. Begge steder har været yderst tilfreds med hendes performance. Og det er bestemt ikke sidste gang, at vi hyrer jer ind."

★★★★★

- Camille Cecilie Resen Steenstrup – Kopenhagen Fur

“... Vi havde brug for en hurtig, effektiv og kompetent håndtering af regnskabsfunktionen, der også havde fokus på omkostningerne. Vi tilbyder ligesom Azets fleksible løsninger. Det giver et godt match, at vi forstår hinanden forretningsmæssigt!”

★★★★★

- Kim Toft Madsen, Adm. direktør – , SuperOffice Danmark A/S

“... Vi har en fast kontaktperson som kommer og hjælper med bogføring en gang pr. uge. Vi er meget tilfreds med det arbejde som personen udfører og hun er altid stabil. Det kan jeg godt anbefale.”

★★★★★

- Tina Priisholm, Regnskabschef - FlexCon Aps

“... Meget tilfreds med min konsulent. Jeg føler at vi har meget gode relationer til Azets. I har gode og dygtige vikarer. Er netop ved at bestille endnu en vikar.”

★★★★★

- Annette Sondrup, HR-direktør – BYGMA

Lej en lønkonsulent fra Azets. Vi kan træde til med det samme, og vi løser alle opgaver inden for lønadministration.

Jeg vil meget gerne høre mere

Ønsker du mere information? 

Udfyld formularen til højre, hvis du har brug for midlertidig assistance eller blot ønsker mere information om Azets' løsninger. Vi dig op inden for få timer for en uforpligtende snak.

Hvis du på forhånd ved, hvilken type medarbejder du har behov for og hvor længe, kan du udfylde det i formularen. Ellers afdækker vi det sammen.

Tlf. 44 51 81 80

Lej en medarbejder - Kontakt Azets

Kontakt mig venligst

Ja, jeg ønsker, at Azets sender nyhedsbreve, information om services og invitationer til events

Jeg er informeret om, at jeg kan læse om, hvordan Azets håndterer mine persondata her. Jeg er klar over, at jeg kan ændre mine tilmeldinger eller afmelde mig fra al e-mail kommunikation