Om Azets Onsite
 
 
 

Om Azets On-site

Vi oplever lige nu en vækst og udvikling på markedet for interim opgaver og projektansættelser.

Azets on-site matcher konsulenter med virksomheder og projekter.

 

Et område med vokseværk Et område med vokseværk

Ønsket om at ansætte specialister til interim opgaver og projekter fortsætter med at vokse. Brancheforeningen som arbejder målrettet med disse tendenser vurderer, at mængden af interim ansættelser i Danmark vil stige fra 1 til 1,6% af arbejdsstyrken og dermed nå det samme niveau som resten af Europa inden for de kommende år. Udviklingen i USA har længe gået i den retning, og det sker som resultat af den hastigt voksende teknologiske udvikling, der konstant stiller nye krav til medarbejdernes kompetencer og viden.

 

Udvikling, fleksibilitet og selvstændighed Udvikling, fleksibilitet og selvstændighed

Der er samtidigt et stigende ønske om at arbejde og leve mere selvstændigt og fleksibelt, hvilket betyder at flere og flere vælger vejen som freelance ansat. Andre vælger en karriere med fastansættelse men med tilknytning til projekter, som ændrer sig fra opgave til opgave. I begge tilfælde giver det mulighed for udvikling, fleksibilitet og selvstændighed.  

 

Vi finder et match mellem konsulent og virksomhed/opgave Vi finder et match mellem konsulent og virksomhed/opgave

Azets er specialiseret i at finde og matche den helt rigtige konsulentprofil til en interim opgave eller en fast stilling. Vi løser opgaver med interne konsulenter samt mægler og skaber kontakter mellem virksomhed og freelance konsulent. Azets matcher den enkelte opgave til konsulentens kompetencer og ønsker – også til specialist- og lederopgaver.

Hvad siger vores kunder 

"Efter en snak med Azets om vores behov og de arbejdsopgaver, der skulle udføres, blev jeg kort efter præsenteret for en kandidat, der kunne starte øjeblikkeligt,”

★★★★★

Ida Sparrevohn
HR- og administrationschef Tia Technology A/S

Læs hele TIA Technology A/S referencen

"En af fordelene ved samarbejdet med Azets er, at de internt er opdateret og sparrer med hinanden om den nyeste viden inden for økonomistyring og lønkørsel."

★★★★★

Tommy Vincentz Larsen
Direktør Operator Systems A/S

Operator Systems A/S

Læs hele Operator Systems A/S referencen

Læs også

Fleksible ressourcer skaber nye muligheder i virksomhederne

Freelance. Deltid. Fleks. Vikar. Projekt. Tidsbegrænset. Udstationering. Onsite ressource. Kært barn har mange navne. Antallet af medarbejdere, der er ansat på andet end en almindelig 37-timers funktionær­kontrakt er i stigning. I Europa vurderes det, at 20-25% af arbejdsstyrken kan betegnes som fleksibel ressource. Det tilsvarende tal i USA anslås til at være ca. 40% og de kommende år lyder prognoserne på, at antallet af fleksible ressourcer udgør op mod 50%.

Læs mere