Brug for flere hænder?
 
 
 
 

Midlertidig assistance på timebasis

Har I et akut behov for midlertidig assistance i økonomi-/regnskabs-, løn- eller HR-afdelingen, måske som følge af et nyt projekt, spidsbelastninger, længerevarende sygdom eller lignende? Få en kvalificeret konsulent med kort varsel.

En midlertidig konsulent er en fleksibel løsning på et bemandingsbehov, og konsulenter kan tiltræde med kort varsel. Vi har stort kendskab til den enkelte konsulents faglige og personlige kvalifikationer, og vores samarbejdsrelation tager udgangspunkt i en stabil løsning i hele perioden – uden skift af konsulent i forløbet.

Løsningen faktureres på baggrund af effektiv arbejdstid/timer og Azets varetager alle sociale forpligtelser inklusive juridiske og administrative forhold.

Ja – tak kontakt mig  Se vores konsulenter

Midlertidig assistance

Rekruttering til faste stillinger

Har I brug for nogle fastansatte medarbejdere, men mangler ressourcerne til at gennemføre en rekrutteringsproces? Så overlad rekrutteringen til Azets on-site og undgå dyre fejlansættelser.

Vi udfører rekrutteringer til alle funktioner inden for økonomi, regnskab, løn og HR. Vores indsigt i markedet og store netværk medfører, at vi kan tiltrække og udvælge den rigtige medarbejder til den konkrete stilling. 

Rekrutteringsprocessen indeholder følgende:

 • Udarbejdelse af job- og kandidatprofil i samarbejde med jeres ansvarlige leder
 • Søgning og udvælgelse af kandidater i vores database og netværk
 • Udarbejdelse af stillingsannonce og annoncering på vores hjemmeside og på relevante jobportaler
 • Screening og interview af relevante ansøgere
 • Præsentation af typisk 1-3 egnede kandidater
 • Deltagelse i interview sammen med jer efter behov
 • Håndtering af hele den administrative rekrutteringsproces 

Ja - tak kontakt mig

Rekruttering af faste stillinger

Assistance på fast kontrakt med fast månedsløn

Ønsker I at ansætte en medarbejder på en fast, funktionærlignende kontrakt, men foretrækker at ansættelsesforholdet ligger hos Azets on-site? Så er assistance på fast kontrakt den rigtige løsning.

Azets on-site har vi den nødvendige viden om gældende regler og lovgivning inden for det personalejuridiske område og kan varetage hele processen.

Det kan være, at I allerede har fundet den rette kandidat, men ønsker at den personaleadministrative del skal ligge hos os. Medarbejderen har arbejdsplads i jeres virksomhed, men ansættes på fast kontrakt hos Azets on-site.

Azets on-site varetager alle løn-, HR- og kontraktmæssige forhold, som:

 • Udarbejdelse af ansættelseskontrakt
 • Lønafregning
 • Ferieadministration
 • Pensionsindbetaling
 • Alle sociale omkostninger
 • Løbende dialog med medarbejderen

Ja – tak kontakt mig

Assistance på fast kontrakt med fast månedsløn

Hvad siger vores kunder 

"Efter en snak med Azets om vores behov og de arbejdsopgaver, der skulle udføres, blev jeg kort efter præsenteret for en kandidat, der kunne starte øjeblikkeligt,”

★★★★★

Ida Sparrevohn
HR- og administrationschef Tia Technology A/S

Læs hele TIA Technology A/S referencen

"En af fordelene ved samarbejdet med Azets er, at de internt er opdateret og sparrer med hinanden om den nyeste viden inden for økonomistyring og lønkørsel."

★★★★★

Tommy Vincentz Larsen
Direktør Operator Systems A/S

Operator Systems A/S

Læs hele Operator Systems A/S referencen

Overvejer du midlertidig assistance? 

Udfyld formularen og så ringer vi dig op inden for få timer for en uforpligtende snak. På den baggrund kan vi finde den helt rigtige medarbejder, der matcher dit behov.

Hvis du på forhånd ved, hvilken type medarbejder du har behov for og hvor længe, kan du udfylde det i formularen. Ellers afdækker vi det sammen.

Tlf. 44 51 81 80

Lej en medarbejder - Kontakt Azets

Kontakt mig venligst

Ja, jeg ønsker, at Azets sender nyhedsbreve, information om services og invitationer til events

Jeg er informeret om, at jeg kan læse om, hvordan Azets håndterer mine persondata her. Jeg er klar over, at jeg kan ændre mine tilmeldinger eller afmelde mig fra al e-mail kommunikation