Hvad har I brug for?

Azets on-site kan bistå med assistance på alle kompetenceniveauer. Om I mangler en bogholder, controller eller CFO, så har vi en kandidat klar.

Det kan f.eks. være en finansbogholder, kreditorbogholder, debitorbogholder, lønmedarbejder, HR-medarbejder, controller, regnskabschef, økonomichef mm.

Assistance på alle kompetenceniveauer
 
 
 

Eksempler på konsulentprofiler

Profil nr. 001: Regnskabskonsulent

Uddannelse: Kontoruddannet i regnskab

Erhvervserfaring: Mere end 10 års erfaring som regnskabskonsulent med stor og bred erfaring, inden for finans-, kreditor- og debitorstyring, herunder betalinger, Intercompany mellemregninger, afstemninger, likviditetsstyring og lettere controlling.

God erfaring med momsafstemninger og indberetninger til myndighederne, samt forberedelse til måneds- og årsafslutninger.

IT systemer: Erfaren bruger af ERP systemer bl.a. SAP, Agresso og Summa Summarum.

Behersker desuden Navision C5, samt lønsystemerne Dataløn og Danløn. Godt kendskab til MS Office pakken

Sprog: Engelsk på forhandlingsniveau, behersker skandinavisk og tysk samt kendskab til fransk.

Disponibel: 2 dage ugentligt

Profil nr. 002: Regnskabskonsulent

Uddannelse: Kontoruddannet i regnskab

Erhvervserfaring: Mere end 15 års erfaring som Finans administrator. Har været ansat som Accountant i flere nordiske og internationale virksomheder. Erfaring med stort set alle opgaver i økonomifunktionen inden for bogføring og afstemning, debitor- og kreditorstyring samt månedsafslutning. Ligeledes stor erfaring med inddrivelse.

Erfaring med håndtering af outsourcing til andre lande, med hensyn til oplæring og udarbejdelse af procedurebeskrivelse.

IT systemer: Bruger af C5 og superbruger i SAP. Rutineret bruger af MS Office pakken.

Sprog: Engelsk i skrift og tale. Norsk og svensk i tale.

Disponibel: Fuld tid

Profil nr. 003: Regnskabsansvarlig 

Uddannelse: Merkonom i regnskab

Erhvervserfaring: Mere end 25 år erfaring inden for løn og økonomi. Rutineret inden for hele økonomifunktionen, lige fra den daglige registrering af bilag til udarbejdelse af afstemninger og perioderegnskaber, lettere controlling, budgettering osv. Har erfaring fra både danske og internationale virksomheder. Endvidere erfaring med HR relaterede opgaver.

IT systemer: Superbruger af Navision C5 og e-conomic, erfaren bruger af Navision Financials og Navision Dynamics Nav samt Danløn og Dataløn. Derudover bruger af SAP, og rutineret i MS Office Pakken, herunder specielt Excel.

Sprog: Engelsk i skrift og tale.

Disponibel: Fuld tid

Profil nr. 004: CFO og Project controller 

Uddannelse: HD Regnskab

Erhvervserfaring: 15 års erfaring med økonomi og eksekvering af projekter, herunder 4 år med seniorledelse i en større børsnoteret virksomhed. Tidligere erfaring inkluderer arbejde som konsulent, controller og CFO i både danske og multinationale virksomheder.

Har senest arbejdet som Regional CFO og har bl.a. haft ansvar følgende for opgaver: Månedlig- og ledelsesrapportering, udarbejdelse af budgetter og forecast, drive forbedringsinitiativer, daglig ledelse af økonomifunktionen, ansvar for regnskabsaflæggelse og skat (både selvangivelse og skatteoptimeringsprojekter), og afvigerapportering på en portefølje af aktiviteter.

Stor erfaring med eksekvering af projekter, herunder som projektleder for optimering af budgetprocessen for international division i børsnoteret selskab. Ansvar for optimering af processer omkring lager og logistik og implementering af BI system.

IT systemer: Bruger af flere ERP systemer bl.a. Hyperion, Microsoft Navision, SAP, og Cognos. Ekspert i bruger af MS Office pakken, herunder specielt Excel og PowerPoint.

Disponibel: Fuld tid

Brug for mere information?

Udfyld formularen til højre, og så ringer vi dig op inden for få timer til en uforpligtende samtale.

Felter markeret med * skal udfyldes.

Kontakt Azets on-site

Kontakt mig venligst

Næste

ja, jeg godkender at Azets opbevarer min data som beskrevet her og vil gerne modtage relevant information baseret på min interesse.