top banner image
 
 
 

Den store guide til god økonomistyring

Har din virksomhed styr på økonomistyring? Eller vil du gerne lære, hvordan du kan bruge økonomiske indsigter til at skabe vækst?

Download vores guide og bliv klogere på god økonomistyring.

 

Guide til god økonomistyring

 

Alle virksomheder har brug for en velfungerende økonomifunktion. Om det er den lille iværksætter, den mellemstore virksomhed eller den helt store koncern, så er god regnskabspraksis og et korrekt regnskab forudsætningen for at træffe de rigtige beslutninger.
Løbende bogføring, afstemning af regnskabet, rapportering, budgettering, analyse osv. Det er blot nogle af de regnskabsopgaver, som de fleste virksomheder står med.

Men hvad er egentlig forskellen på økonomistyring og regnskab? Hvorfor er det vigtigt at lægge et budget og kende sine nøgletal? Og hvem løser opgaverne - controlleren, revisoren, bogholderen?

Alt dette og meget mere får du svar på i denne guide, hvor målet er at give dig den viden og de redskaber, der skal til for at sikre en god og korrekt regnskabspraksis i din virksomhed.

Hent guide

Ja, jeg ønsker, at Azets sender nyhedsbreve, information om services og invitationer til events.

Jeg er informeret om, at jeg kan læse om, hvordan Azets håndterer mine persondata her. Jeg er klar over, at jeg kan ændre mine tilmeldinger eller afmelde mig fra al e-mail kommunikation

webinar3_589x560.jpg

Gratis webinarer året rundt

Flere gange om måneden året rundt afholder vi gratis webinarer om aktuelle og vigtige emner inden for økonomi, regnskab, løn og HR. Det er gratis at deltage, og de fleste varer ca. en halv time.

Når først du er tilmeldt, vil du efterfølgende modtage både præsentation og optagelse af webinaret. Uanset om du har haft mulighed for at deltage eller ej.

Se aktuelle webinarer

Mangler du hjælp til regnskab og økonomi?

Outsourcing

Vi løser alle opgaver i økonomi-funktionen - lige fra assistent til CFO. Vi besidder alle regnskabsafdelingens kompetencer, og du vælger selv, om du vil have os som partner ved fuld outsourcing eller om vi skal yde assistance til specifikke opgaver. 

læs mere

Debitorstyring

Faktura-, rykker- og inkassoservice i én samlet løsning. Du opnår optimal mulighed for fuld betaling på udestående fakturaer, og du får fordel af både renter og gebyrer. Vi tilbyder også forenklet Inkassoservice - vi indkræver pengene i dag, så har du dem i morgen. 

læs mere

Lej en medarbejder

Står du med et akut behov for assistance til din økonomi- eller regnskabsafdeling, så kan vi levere professionelle konsulenter, der træder til med det samme - fra assistent til CFO. Vi kan tilmed hjælpe til i lønbogholderiet.

læs mere

Rejseafregning og udlæg

Få styr på håndtering af udlæg og rejseafregninger. Med zExpense bliver det nemmere for medarbejderen, der har brugt kreditkortet, chefen som skal godkende, og bogholderen som skal bogføre bilaget. 

læs mere 

Hjælp til små selvstændige

Mange års erfaring og mere end 750 mikro-kunder har udviklet Azets' MikroPro til et af landets mest komplette og professionelle koncepter for små virksomheder. 

læs mere 

CoZone - din online portal

CoZone er en online portal, som indeholder alle de ydelser, I har valgt at lægge hos Azets. Om det er regnskab og/eller lønadministration, så får I det fulde overblik med CoZone. 

læs mere