Download guide om outsourcing

Guide: Lær om outsourcing 

Outsourcing: Skal vi ansætte eller outsource regnskab og løn?

Giver outsourcing af opgaver som løn og regnskab mening for din virksomhed, eller skulle I hellere ansætte en bogholder (mere)? Det spørgsmål er der mange virksomhedsejere og direktører, der stiller sig selv, og svaret kan du kun selv finde.


Nogle vælger at outsource hele virksomhedens økonomifunktion. Andre vælger at holde alt inden for virksomheden. Mange gør en blanding, og varetager nogle opgaver internt, mens andre bliver løst eksternt.


Der er fordele og ulemper ved både outsourcing og ansættelse, men hvilke vejer tungest i din virksomhed, og hvad er det i grunden for parametre, du bør tage i betragtning, inden du vælger
model?

Her har vi samlet en liste over parametre som udgifter, effektivitet og kompetencer m.fl., og vi tager en snak om, hvad de betyder for virksomheden, når du henholdsvis ansætter eller outsourcer.

Hent guide

Ja, jeg ønsker, at Azets sender nyhedsbreve, information om services og invitationer til events

Jeg er informeret om, at jeg kan læse om, hvordan Azets håndterer mine persondata her. Jeg er klar over, at jeg kan ændre mine tilmeldinger eller afmelde mig fra al e-mail kommunikation