Guide om outsourcing

Download din guide om outsourcing her. 
 

Download guide om outsourcing

Guide: Lær om outsourcing 

Outsourcing: Skal vi ansætte eller outsource regnskab og løn?

Giver outsourcing af opgaver som løn og regnskab mening for din virksomhed, eller skulle I hellere ansætte en bogholder (mere)? Det spørgsmål er der mange virksomhedsejere og direktører, der stiller sig selv, og svaret kan du kun selv finde.


Nogle vælger at outsource hele virksomhedens økonomifunktion. Andre vælger at holde alt inden for virksomheden. Mange gør en blanding, og varetager nogle opgaver internt, mens andre bliver løst eksternt.


Der er fordele og ulemper ved både outsourcing og ansættelse, men hvilke vejer tungest i din virksomhed, og hvad er det i grunden for parametre, du bør tage i betragtning, inden du vælger
model?

Her har vi samlet en liste over parametre som udgifter, effektivitet og kompetencer m.fl., og vi tager en snak om, hvad de betyder for virksomheden, når du henholdsvis ansætter eller outsourcer.

Hent guide

Ja, jeg ønsker, at Azets sender nyhedsbreve, information om services og invitationer til events

Jeg er informeret om, at jeg kan læse om, hvordan Azets håndterer mine persondata her. Jeg er klar over, at jeg kan ændre mine tilmeldinger eller afmelde mig fra al e-mail kommunikation

Vil du vide mere om regnskab og økonomi?

Du kan finde meget mere om økonomi på vores blog, hvor vi giver dig nyheder og praktiske informationer til din virksomheds økonomifunktion. 

Mangler I hjælp til regnskab og økonomi?

Outsourcing

Vores kernekompetencer er økonomisystemer og brugen af disse. Ved outsourcing får I et ekspert-team til rådighed, og løsningen er fleksibel, så jeres økonomifunktion passer til jeres behov - også selvom jeres behov ændrer sig. 

læs mere om outsourcing

Lej en regnskabsmedarbejder

Står du med et akut behov for interim assistance til din økonomi- eller regnskabsafdeling, så kan vi levere professionelle konsulenter, der træder til hos jer med det samme. 

læs mere om interim assistance

CFO Services

Er du CFO, og mangler du assistance til specifikke projekter eller opgaver? Eller mangler du en CFO i en afgrænset periode? Så kan vi give dig sparring og rådgivning fra erfarne CFO's, der kan hjælpe dig videre.

læs mere om cfo services