top banner image
 
 
 

Guide til interim management

Årsagerne bag behovet for en interim leder kan være meget forskellige - fra længere sygefravær til M&A. Men fordelene er klare: operationel og strategisk erfaring, som kan aflaste og skabe resultater på kort tid.

 

Guide Interim Management

Udviklingen i erhvervslivet tager fart, og det kræver erfarne og kompetente ressourcer i din virksomhed. Uanset om udviklingen og forandringsprocesser sker som følge af eksempelvis teknologi, M&A, knaphed af ressourcer og arbejdskraft eller større organisationsændringer, så kan det være en fordel at ansætte en professionel interim leder gennem en kortere eller længere periode. 

I denne guide fokuserer vi på følgende spørgsmål:

  • Hvorfor er interim ledelse en fordel for virksomheden i specifikke situationer?
  • Hvilken betydning kan en interim leder have for udvikling af virksomheden?
  • Hvordan sikrer man, at vedkommende opfylder faglige, ledelsesmæssige, kulturelle og sociale kompetencer?

Kan du bruge svar på de spørgsmål som grundlag for din beslutning om ansættelse af en interim leder? Hent vores guide, og få mere at vide om interim management.

Hent guide

Ja, jeg ønsker, at Azets sender nyhedsbreve, information om services og invitationer til events.

Jeg er informeret om, at jeg kan læse om, hvordan Azets håndterer mine persondata her. Jeg er klar over, at jeg kan ændre mine tilmeldinger eller afmelde mig fra al e-mail kommunikation

webinar3_589x560.jpg

Gratis webinarer året rundt

Flere gange om måneden året rundt afholder vi gratis webinarer om aktuelle og vigtige emner inden for økonomi, regnskab, løn og HR. Det er gratis at deltage, og de fleste varer ca. en halv time.

Når først du er tilmeldt, vil du efterfølgende modtage både præsentation og optagelse af webinaret. Uanset om du har haft mulighed for at deltage eller ej.

Se aktuelle webinarer

Mangler du interim ressourcer?

Interim management

Vi udlejer professionelle interim ledere, som kan træde til i forbindelse med eksempelvis en ny vækststrategi, et opkøb eller fratrædelse af en nøglemedarbejder. Slip for en lang rekrutteringsproces og benyt Azets' erfaring og netværk. 

Læs mere om interim management

Interim assistance

Vores professionelle konsulenter kan træde til med det samme, hvis du eksempelvis står med et akut behov for assistance til din regnskabsafdeling, lønadministration eller HR-afdeling. Vi finder den bedste løsning på baggrund af din virksomheds behov.

Læs mere om interim assistance

Selskabsrådgivning

Som konsulenthus med ekspertise i både regnskab, løn og HR har vi erfaring og kompetencer til at yde professionel rådgivning. Mangler du eksempelvis rådgivning om selskabs- og skatteret på niveau med en advokat eller revisor, står vi til rådighed. 

Læs mere om selskabsrådgivning