Hvor er hullerne i din regnskabsafdeling?

Eller er der styr på det hele? Har I for mange ressourcer internt? Har I nok opgaver til at ansætte?

Download testen, og find ud af om der er nogle huller i jeres regnskabsafdeling samt hvor de er, og hvad du kan gøre. 

 
Styr på økonomi- og regnskabsopgaverne? 

Bogføring, budgettering, analyse og skatteberegning er blot nogle af de opgaver, som alle virksomheder står med – uanset størrelse.

De mange opgaver danner det økonomiske fundament, virksomheden står på og hjælper ledelsen til at træffe de rigtige beslutninger. Det gælder, hvad enten det drejer sig om nyansættelsen i den lille virksomhed eller ekspansionen af den større.

Men har din virksomhed egentlig styr på opgaverne? Får I taget hånd om dem – både de løbende og de lejlighedsvise? Eller mangler I tid eller kompetencer?

Tag testen og få overblikket!

Hent guide

Ja, jeg ønsker, at Azets sender nyhedsbreve, information om services og invitationer til events

Jeg er informeret om, at jeg kan læse om, hvordan Azets håndterer mine persondata her. Jeg er klar over, at jeg kan ændre mine tilmeldinger eller afmelde mig fra al e-mail kommunikation

Vil du vide mere om regnskab og økonomi?

Du kan finde meget mere om regnskab og økonomi på vores blog, hvor vi giver dig nyheder og praktiske informationer til økonomistyring.

læs mere

Mangler du hjælp til regnskab og økonomi?

Debitorstyring

Faktura-, rykker- og inkassoservice i én samlet løsning. Du opnår optimal mulighed for fuld betaling på udestående fakturaer, og du får fordel af både renter og gebyrer.

læs mere

Hjælp til små selvstændige

Mange års erfaring og mere end 750 mikro-kunder har udviklet Azets MikroPro til et af landets mest komplette og professionelle koncepter for små virksomheder. 

læs mere

CoZone - Din online portal

CoZone er en online portal, som indeholder alle de ydelser, I har valgt at lægge hos Azets. Om det er regnskab og/eller lønadministration, så får I det fulde overblik med CoZone. 

læs mere

Lej en medarbejder

Står du med et akut behov for assistance til din økonomi- eller regnskabsafdeling, så kan vi levere professionelle konsulenter, der træder til med det samme. Fra assistent til CFO-niveau.

læs mere

Rejseafregning

Få styr på udlægs- og rejseafregninger. Med zExpense bliver det nemmere for medarbejderen, der har brugt kreditkortet, chefen, som skal godkende, og bogholderen, som skal bogføre. 

læs mere

Outsourcing

Vi løser alle opgaver i jeres økonomi-funktion - lige fra assistent til CFO. Vi besidder alle regnskabsafdelingens kompetencer, og du vælger selv, om du vil have os som partner ved fuld økonomioutsourcing eller vi skal yde assistance til specifikke opgaver. 

læs mere