top banner image
 
 
 

Undgå rykkere og renter fra leverandørerne

- 4 tips, som vil hjælpe din virksomhed med at undgå unødvendige rykkere og renter i fremtiden.

I denne guide får du svar på:

  • Hvad skal jeg være opmærksom på, når jeg modtager en rykker?
  • Hvordan kan en god kreditor afstemningsprocedure se ud?
  • Hvad opnår jeg ved gode afstemningsprocedurer?
  • Hvad skal jeg ellers være opmærksom på?

Hent guide

Ja, jeg ønsker, at Azets sender nyhedsbreve, information om services og invitationer til events.

Jeg er informeret om, at jeg kan læse om, hvordan Azets håndterer mine persondata her. Jeg er klar over, at jeg kan ændre mine tilmeldinger eller afmelde mig fra al e-mail kommunikation

webinar3_589x560.jpg

Gratis webinarer året rundt

Flere gange om måneden året rundt afholder vi gratis webinarer om aktuelle og vigtige emner inden for økonomi, regnskab, løn og HR. Det er gratis at deltage, og de fleste varer ca. en halv time.

Når først du er tilmeldt, vil du efterfølgende modtage både præsentation og optagelse af webinaret. Uanset om du har haft mulighed for at deltage eller ej.

Se aktuelle webinarer

Mangler du hjælp til dit regnskab?

Økonomi-outsourcing

Vi løser alle opgaver i jeres økonomifunktion - lige fra assistent til CFO. Vi besidder alle regnskabsafdelingens kompetencer. Du vælger selv, om du vil have os som partner ved fuld økonomioutsourcing eller vi skal yde assistance til specifikke opgaver. 

læs mere

Lej en medarbejder

Står du med et akut behov for assistance til din økonomi- eller regnskabsafdeling, så kan vi levere professionelle konsulenter, der træder til med det samme - fra assistent til CFO.

læs mere

Hjælp til små selvstændige

Mange års erfaring og mere end 750 mikro-kunder har udviklet Azets MikroPro til et af landets mest komplette og professionelle koncepter for små virksomheder. 

læs mere