CFO services
 
 
 

CFO Services

Er du CFO, og mangler assistance til specifikke projekter eller opgaver? Eller mangler du en CFO i en afgrænset periode? Så har vi løsningen.

Gør din hverdag nemmere med CFO Services.

 

Erfarne og kompetente konsulenter

Når du samarbejder med Azets, får du et stort team af kompetente og erfarne konsulenter til rådighed. Vi har erfaring med alle de gængse økonomisystemer, og vi kan træde til på din adresse med kort varsel.

Vi ved, at fleksibilitet er et nøgleord, og derfor kan du trække på vores CFO Services præcis, når du har behov for det.

Du får høj kvalitet til en konkurrencedygtig pris

Med os får du en uafhængig samarbejdspartner. Der er derfor ingen begrænsninger i forhold til hvilke kunder, vi kan servicere. Du får den samme høje kvalitet som de store revisionshuse og ofte til en mere konkurrencedygtig pris.

Ja tak - kontakt mig

Du kan f.eks. få hjælp til

 • Sparring og ledelse
 • Årsafslutning
 • M&A-processen
 • Transfer pricing
 • IFRS
 • Konsolidering
 • Treasury
 • Projekt controlling
 • ERP implementering
 • Compliance
 • Risiko analyser

Interim management

Mangler du midlertidigt en CFO i din regnskabsafdeling? Med interim management fra Azets får du den ønskede profil i den periode, du har brug for det.

læs mere om interim management 

Du får, hvad du har brug for - hverken mere eller mindre

Du får maksimal fleksibilitet i opgaveløsningen, da vi altid kun leverer det antal timer, du har brug for i en given periode. Det kan være alt fra et par timer om ugen til en fuldtidsmedarbejder.

På den måde får du en fleksibel og midlertidig løsning, så kompetencerne i din afdeling altid er på plads i forhold til periode, opgavemængde og -type.

Hurtig hjælp fra den rigtige konsulent

Vi starter din sag op inden for kort tid efter, vi har fået opgaven beskrevet. Vores store database med konsulentprofiler gør, at vi hurtigt kan levere den rette kandidat til din opgave.

ja tak - kontakt mig  Hent produktblad

I CFO Services er alle konsulenter på senior controller- og CFO niveau. Det betyder, at de dækker alle de kompetencer, du har brug for i en moderne økonomiafdeling.

Sidder du i en mindre virksomhed?

Mindre virksomheder kan også få behov for ekstra assistance. Og ofte måske i højere grad, da det her er endnu vanskeligere altid at have de rette ressourcer og kompetencer parat.

Her kan vi f.eks. hjælpe med opgaver inden for finansiering af virksomhed, skat og moms, eller overordnet økonomisk sparing i en ejerledet virksomhed.

Ønsker du mere information?

Du er velkommen til at kontakte mig, hvis du ønsker yderligere information om mulighederne for interim management og CFO Services. Hvis du udfylder formularen til højre, så kontakter jeg dig hurtigst muligt. Du er også altid velkommen til at kontakte mig på:

Tlf. 69 69 15 91

Email: tonni.nielsen@azets.com

Ja, jeg ønsker, at Azets sender nyhedsbreve, information om services og invitationer til events

Jeg er informeret om, at jeg kan læse om, hvordan Azets håndterer mine persondata her. Jeg er klar over, at jeg kan ændre mine tilmeldinger eller afmelde mig fra al e-mail kommunikation