Hvor digital er din virksomhed egentlig?

Er den så digital og fremme i skoene, som du tror, eller kunne det være bedre?

Besvar 12 enkle spørgsmål, og afdæk, hvor digitalt moden din virksomhed egentlig er. Find derefter ud af, hvilke skridt du bør overveje at tage.

 
 

Tillykke! Du kan stolt sige, at din virksomhed er digital


Du har tankegangen, kulturen, menneskene, systemerne, administrationen, kapaciteten og teknologien på plads. Du har budgetterne og ressourcerne til at sætte handling bag dine ord og realisere din digitale strategi. Selvfølgelig er ingen virksomhed perfekt digitaliseret, men du er i det mindste rigtig godt på vej og har givet dig selv en konkurrencemæssig fordel.

Din virksomhed er godt på vej mod digitaliseringen, men der er et stykke vej endnu


Du har påbegyndt rejsen mod modernisering og digitalisering af dele af din virksomhed, hvilket i sidste ende vil føre til højere effektivitet. Men du er stadig langt fra at have omfavnet en kultur samt tanke- og arbejdsgang, der drives af det digitale. Nogle af din virksomheds manuelle og mest tidskrævende opgaver og processer burde og kunne sandsynligvis automatiseres, så du får mere tid til at udvikle og pleje din kerneforretning.

Din virksomheds digitale modenhed ligger meget lavt – Vi anbefaler, at du skrider til handling.


Ud fra dine svar lader det til, at du ikke har fastlagt kulturen, planerne, tanke- og arbejdsgangen for digitaliseringen af din virksomhed. Den måde, du altid har ført virksomhed på, passer dig måske udmærket i dag. Vi vil dog kraftigt anbefale at overveje, om din virksomheds opgaver og processer kan moderniseres, så den kan udnytte sit digitale potentiale og blive mere effektiv. Konkurrencen bliver stadigt hårdere, og virksomheder er nødt til at finde måder, hvorpå de kan forblive konkurrencedygtige og fortsat udvikle deres forretning.

Gratis guide: Vores bedste tips til digitalisering af økonomifunktionen i din virksomhed

Ja, jeg ønsker, at Azets sender nyhedsbreve, information om services og invitationer til events

Jeg er informeret om, at jeg kan læse om, hvordan Azets håndterer mine persondata her. Jeg er klar over, at jeg kan ændre mine tilmeldinger eller afmelde mig fra al e-mail kommunikation