Azets Faktura
 
 
 

Azets Faktura

Udvid e-conomic med et enkelt og brugervenligt faktura-modul. Azets Faktura bliver integreret med din e-conomic-løsning.

 

Se fulde overblik over alle funktioner nederst på siden.

Feature 1

Papirløst regnskab

Slip for bunkerne og det manuelle besvær. Med Azets Faktura kan du godkende og bogføre fakturaer direkte fra telefonen, tabletten eller PC'en. Om du sidder på kontoret, i sofaen eller i toget.

Feature 2

Føles som ét system

Når en leverandørfaktura er godkendt, ryger bogføringen direkte videre til e-conomic. Azets Faktura og e-conomic kommunikerer usynligt og smidigt med hinanden.

Feature 3

Overblik og kontrol

Du får et komplet overblik over dine fakturaer. Slut med fakturaer, som er blevet væk - alt kan ses og søges frem i Azets Faktura til gavn for både godkendere og bogholderi. 

e-conomic + Azets Faktura = føles som ét system

Alle processer mellem e-conomic og Azets Faktura foregår usynligt, smidigt og enkelt. Du er garanteret en høj kvalitet i alle processer og al udveksling mellem systemerne. Når du styrer leverandører-fakturaer gennem Azets Faktura, vil du opnå en automatiseret proces, hvor e-conomic og Azets Faktura føles som ét system.

Elektronisk leverandørfaktura - Få overblik med digitale og automatiske processer

Sidder du også med bunker af fakturaer? Er du træt af irriterede leverandører og rykkergebyrer? Med Azets Faktura får I digitaliseret processen, så ingen fakturaer forsvinder og overblikket til enhver tid er komplet. Inden månedsafslutning kan du f.eks. hurtigt søge fakturaer frem, som afventer godkendelse. Det er en lettelse for både godkendere og bogholderi.

Godkend med få klik på få sekunder

Når du (og evt. andre parter i din virksomhed) har godkendt en leverandørfaktura, ryger den direkte videre til din e-conomic løsning. I bestemmer selv, hvem der skal kunne godkende fakturaer for at få dem videre til regnskabsprogrammet. For nogle virksomheder består et godkendelsesflow kun af en enkelt person, hvor der i større virksomheder skal være flere involveret. Når en leverandørfaktura er godkendt, sørger Azets Faktura for, at der automatik oprettes en leverandør-postering i e-conomic med vedhæftet bilag. 

Leverandørfakturaer gjort enkelt

Med Azets Faktura får du et papirløst regnskab. Du kan uploade dine bilag og tage billeder af fakturaer med din telefon eller tablet. Du kan også uploade flere fakturaer på én gang i en samlet fil, hvorefter fakturaerne automatisk dukker op til godkendelse.

Fulde overblik over alle funktioner

Ønsker du mere info?

Udfyld formularen til højre, og så kontakter vi dig hurtigst muligt. Du er også altid velkommen til at kontakte os på:

Tlf. 44 51 81 80

Kontakt Azets vedrørende regnskab

Kontakt mig venligst

Ja, vær venlig at håndtere min anmodning. Jeg accepterer, at Azets modtager og gemmer mine kontaktoplysninger i overensstemmelse med Privacy Statement

Ja tak, jeg vil gerne tilmeldes nyhedsbrevet fra Azets. Jeg kan til enhver tid afmelde mig igen.