nyt inkasso produkt
 
 
 

Ny inkasso-service: Azets 50/50

Din virksomhed kan nu også få andel i inkassoomkostninger ved små tilgodehavender på op til 500 kr. Azets Collectors tilbyder nu en løsning, der kommer kunderne tilgode ved at sende små fordringer til inkasso.

 

Mange små tilgodehavender = flere penge i kassen

Hvor stor er din bunke med små tilgodehavender og afskrevne sager? Tænker du også som de fleste andre virksomheder, at det ikke kan betale sig at inddrive pengene, fordi omkostningerne ofte ender med at overstige indtægten?

Hvis du har mindre tilgodehavender på op til 500 kr. (måske allerede afskrevne fordringer) liggende, så kan Azets Collectors tilbyde en omkostningsfri inddrivelse på disse sager. Ingen sag er for lille.

Hvorfor gør vi det?

Azets Collectors vil gerne hjælpe med at inddrive mest muligt og på den måde skabe værdi for kunderne samt have flest mulige sager at arbejde med. Derfor tilbyder Azets Collectors at hjælpe med at hente pengene hjem - uden ekstra omkostninger for dig.

Hvad kan vi tilbyde?

  • Azets Collectors tilbyder at køre hele den udenretlige inkassoproces - uden omkostninger for dig. Dvs. du hverken betaler for adressesøgninger eller bliver opkrævet inkassoomkostninger, hvis du tilbagekalder sagen.
  • Alt inddrevet deles ligeligt mellem os, 50/50.
 
 
 

Hvad er fordelene for din virksomhed?

  • Du får mulighed for at få ekstra penge i kassen fra sager, som måske allerede er afskrevet eller som du havde opgivet.
  • Du kan gratis oprette sagerne i onlinesystemet collectorsOnline og kan hele tiden følge med i processen. Der er ingen ekstra omkostninger for dig.

Kontakt mig 

 

Azets 50/50 - Derfor kan det betale sig

Azets 50/50 betyder at kunden og Azets deler alt hvad der bliver inddrevet, altså både hovedstol, renter og inkassoomkostninger. Derfor kan det være en stor gevinst at lade de små fordringer køre på 50/50, da lovens takster for inkassokrav mellem 0 – 1000 kr. er 400 kr. i inkassoomkostninger.

Eksempel på afregning
Tabeloversigt

Du har altså meget at vinde og intet at tabe!

Vi ringer dig gerne op til en uforpligtende snak, så vi kan finde den rigtige løsning til dig.

Ønsker du mere info?

Udfyld venligst formularen til højre, og så kontakter vi dig hurtigst muligt. Du er også altid velkommen til at kontakte os på:

Tlf: 44 51 83 45

 

 

Kontakt mig venligst