top banner image
 
 
 

Kunder om Azets

Azets har mere end 20.000 kunder spredt over hele Norden. Vores kunder er i alle kategorier, fra små nyetablerede selskaber til større koncerner.

 

Vi ved, at du som restaurantdrivende har behov for mere end en standard løsning. Vi kan hjælpe med at forenkle og effektivisere driften af din restaurant. Derfor tilbyder vi dig en times gratis rådgivning.

Rådgivningen foregår enten på vores kontor i Herlev, via telefon eller online. Vi glæder os til at snakke med dig.

 
 

"Tidligere tog det ti dage, før de anmodede rapporter fra regnskabsbureauet var på plads. Nu har vi rapporter og tal til rådighed i vores systemer til enhver tid."

Harald Berger, administrerende direktør i Bølgen & Moi

Læs hele historien her

"En outsourcing-aftale med Azets giver større tryghed og mindre sårbarhed i hverdagen, men betyder også adgang til opdateret viden og kompetencer, der rækker ud over, hvad der kan forventes i en mindre administration"

Lars Lindskov, formand for hallernes bestyrelse, Jyllingehallerne

"Økonomifunktionen kræver i dag en faglighed, som en mindre intern stab ikke ville kunne levere lige så godt og hurtigt som en stor ekstern spiller kan. En af fordelene ved samarbejdet med Azets er, at de internt er opdateret og sparrer med hinanden om den nyeste viden inden for økonomistyring og lønkørsel."

Tommy Vincentz Larsen, administrerende direktør, Operator Systems A/S

"Nu hvor vi ikke længere selv står for bogholderiet, kan vi langt bedre fokusere på kerneforretningen – og indtil videre med succes. Vi har fået optimeret dagligdagen, hvilket betyder, at der er mere tid til at fokusere på salgsarbejdet – og større opfølgning på resultater og analyse."

Charles Nielsen, administrerende direktør, Forex Bank

"I forbindelse med den daglige ledelse af Fortis Lease Danmark A/S er der naturligvis en masse praktiske ting, der skal forberedes og løbende håndteres – blandt andet bogføringen for selskabet. Vi begyndte samarbejdet med Azets i 2009, både i Danmark og i Norge. Vi havde et tilsvarende selskab i Norge, Fortis Lease Norge, der nu er afviklet, men som tidligere brugte Azets til bogføring og regnskab. Et samarbejde vi er yderst tilfredse med."

Emma Ye, BNP Paribas Leasing Solutions

"Vores forretningskoncept er meget lig Azets. Vi arbejder begge med skalérbare løsninger for alle typer af virksomheder og på alle platforme. De har mange års erfaring og retter sig ind efter kundernes behov. Derfor har det været et perfekt match for os."

Pernille Møller Lund, administrerende direktør, SuperOffice

Ønsker du mere information?

Udfyld venligst formularen til højre, og så kontakter vi dig hurtigst muligt. Du er også altid velkommen til at kontakte os på:

Tlf. 70 232 232

Kontakt Azets - Hjælp til regnskab og økonomi

Kontakt mig venligst

Ja, vær venlig at håndtere min anmodning. Jeg accepterer, at Azets modtager og gemmer mine kontaktoplysninger i overensstemmelse med Privacy Statement

Ja tak, jeg vil gerne tilmeldes nyhedsbrevet fra Azets. Jeg kan til enhver tid afmelde mig igen.