MPA Master Person Analyse
 
 
 

MPA - Master Person Analysis

Azets er certificeret i personlighedsanalysen MPA fra Master Danmark. Analysen giver dig indsigt i eksisterende eller kommende medarbejderes personlighed og adfærd.

Bestil her

 

Hvornår har du brug for en MPA?

  • Rekruttering: Mål kandidatens arbejdspræferencer og afdæk dennes typiske adfærd
  • Onboarding: Brug resultaterne til at planlægge onboarding for nye medarbejdere
  • Individuel udvikling: Hav MPA'en med ved de løbende samtaler, hvor medarbejderens fortsatte udvikling skal planlægges
  • Lederudvikling: Analyser af leder og team er værdifulde redskaber til såvel lederens egen udvikling som den samlede udvikling af teamet
  • Talent management: Brug MPA som redskab til at afdække virksomhedens talenter og find frem til, hvilke profiler der passer til organisationens nøglepositioner
  • Outplacement: Brug resultaterne til at identificere jobsøgendes præferencer
spreadsheet_night.svg

Hvorfor få hjælp til MPA af Azets?

For at kunne udføre analysen, skal man være certificeret - og det er Azets. Vi anvender MPA, når vi varetager rekruttering for vores kunder, og vores konsulenter har stor erfaring i at bruge analysen i forskellige sammenhænge.

En fejlrekruttering kan være en dyr affære, og derfor anbefaler vi altid, at man i rekrutteringsprocssen anvender MPA. Analysen bidrager til et godt og nuanceret beslutningsgrundlag, når I skal udvælge den rigtige kandidat.

Se pris og bestil her

Hvad får du?

Proces, når du køber en MPA fra Azets:

  • Azets fremsender analysen per email til kandidaten
  • Vores MPA-certificerede konsulenter leverer en udførlig skriftlig og/eller mundtlig tilbagemelding, som gør det muligt for dig at vurdere, om kandidaten ligger inden for rammerne af den ledige position
  • Vi giver ligeledes kandidaten en skriftlig og/eller mundtlig tilbagemelding på analysen

Hvad er en MPA - Master Person Analyse

Helt kort kan man sige, at MPA gør det muligt for dig at lære mennesker at kende på rigtig kort tid. MPA er en personlighedsanalyse, der gennem ni personlige egenskaber kan måle en medarbejders, leders eller kandidats adfærd på arbejdspladsen.

Ifm. rekruttering får du med MPA rigtig gode forudsætninger for at identificere den kandidat, der vil passe bedst til stillingen og jeres organisation.

Analysen er baseret på en rationel og statistisk testkonstruktion. Værktøjet er udviklet af Master International i Danmark, hvor psykologer, psykometrikere og dataeksperter sikrer, at analysens kvalitet ligger på et højt internationalt niveau.

Hvordan er MPA bygget op?

En MPA består af 160 spørgsmål, som er delt op i grupper med fire spørgsmål i hver. Hver gruppe spørgsmål tester fire basale egenskaber. Det tager ca. 20-30 minutter at genemføre analyseskemaet.

Ønsker du mere info?

Udfyld venligst formularen til højre, og så kontakter vi dig hurtigst muligt. Du er også altid velkommen til at kontakte os på:

Tlf. 70 232 232

Kontakt mig venligst

Ja, vær venlig at håndtere min anmodning. Jeg accepterer, at Azets modtager og gemmer mine kontaktoplysninger i overensstemmelse med Privacy Statement

Ja tak, jeg vil gerne tilmeldes nyhedsbrevet fra Azets. Jeg kan til enhver tid afmelde mig igen.