Easycruit er brugervenligt

Brugervenligt

Azets er cloudbaseret

Cloud-baseret

Easycruit kan integreres med jeres website

Integration med jeres hjemmeside

Easycruit er effektivt

Effektivt og automatiseret

Et moderne og fremtidssikret rekrutteringssystem

Med EasyCruit kan du automatisere og styre mange led i rekrutteringsprocessen. Du får bedre resultater, forbedret rekrutteringsproduktivitet og positive oplevelser for kandidater og rekrutteringspersonale.

Book Demo

Brugervenligt

EasyCruit er et brugervenligt og intuitivt værktøj for både ledere og rekrutteringspersonale. Der kræves et minimum af oplæring.

Spar tid og reducér omkostningerne

Effektiviser jeres rekrutteringsproces – reducér tiden på rekrutteringen med enkle processer, færdige skabeloner, automatiske svarmails og enkel kommunikation med mange kandidater på en gang.

Fleksibel udvælgelse

Udvælg og sorter kandidater baseret på, hvor de befinder sig i rekrutteringsprocessen. Uanset om du har fem eller flere hundrede kandidater, gør EasyCruit udvælgelsen mere effektiv. Du kan endda bygge interne CV-databaser for at udfylde nuværende og kommende stillinger.

Find de bedste kandidater hurtigere

EasyCruit rangerer kandidaterne baseret på spørgsmålene i ansøgningen. Et pointsystem bag ved spørgsmålene muliggør en rangering blandt ansøgningerne og sikrer, at du finder top-kandidaterne med det samme.

Støtter og forenkler arbejdet i HR-afdelingen

Med EasyCruit vil du kunne støtte rekrutteringspersonalet i jagten på værdifulde talenter gennem automatiserede processer og brugbare rapporter, som letter og forenkler arbejdet.

Hurtig og pålidelig support

I får teknisk infrastruktur i verdensklasse med en garanteret SLA.

EasyCruit er et online-baseret rekrutteringssystem, som integreres med din virksomheds hjemmeside.

Book demo

Så nemt er det!

Udviklet med brugerne i tankerne, forbinder dette enkle, men kraftfulde værktøj rekrutteringspersonalet med potentielle talenter.

Udform stillingsannoncer i Easycruit

UDARBEJDELSE

Udform stillingsannoncen ved brug af enkle skabeloner, som følger virksomhedens retningslinjer. Se annoncen før du publicerer og send evt. til godkendelse hos leder.

Publicér i forskellige medier med Easycruit

PUBLICÉR

Publicér i forskellige medier og netværk og følg med i effekten af de forskellige kanaler.


EVALUÉR

Få en komplet oversigt over kandidaterne, som er rangeret og prioriteret på baggrund af jeres egne kriterier, massehåndter besvarelser til forskellige grupper osv.

ANSÆT KANDIDATEN

Arbejdet er udført!

EasyCruit Start

Når du har brug for et værktøj, der bare løser opgaven, så tilbyder EasyCruit Start dig de grundlæggende funktioner inden for rekruttering, og så lige en lille smule ekstra, så du er sikker på at positionere dig på den bedst mulige måde i din employer branding.

Denne mulighed er perfekt til virksomheden, der arbejder med ét brand i ét land.

EasyCruit Optimize

Hvis din rekruttering er klar til næste niveau, og din virksomhed planlægger at ekspandere eller allerede er til stede i flere lande, så er det tid til EasyCruit Optimize.

Foruden alle de fantastiske funktioner, der tilbydes med Start, har vi her inkluderet vores Analysefunktion og op til tre sprog. Du får også Panel Review, hvor personer, som ikke er EasyCruit-brugere også nemt kan del­tage i ansæt­telsesprocessen.

EasyCruit Enterprise

Nogle organisationer er mere komplekse end andre. EasyCruit kan nemt rumme denne kompleksitet med en tilpasset rekrutteringsproces, der integreres med jeres andre værktøjer, som for eksempel tredjeparts testsystemer og naturligvis single sign-on.

EasyCruit Enterprise er en perfekt løsning til virksomheden, der opererer med flere brands i flere lande og som ønsker at sikre en stærk og ensartet employer branding på tværs af enheder.
Ønsker du mere info?

Ønsker du mere information om Azets' løsninger. Vi hører gerne fra dig. Udfyld venligst formularen til højre, og så kontakter vi dig hurtigst muligt. Du er også altid velkommen til at kontakte os på:

Tlf. 44 51 81 80

Kontakt mig venligst