Om Vi brænder for de små
 
 
 

Fra drøm til virkelighed

Hos os bliver du rustet bedst muligt til at få succes med din drøm om selvstændig virksomhed.

Mange års erfaring og 750 kunder betyder, at vi har redskaberne i orden. Vi er eksperter i små virksomheder, og vi kan også hjælpe dig.

 

Kære iværksættere, Kære selvstændige.

Man har længe hørt politiske og erhvervsmæssige meningsdannere tale om, hvor vigtigt det er at gøre det nemt for danskere at starte deres egen virksomhed. Derfor er det en fornøjelse at byde dig velkommen til ”Vi brænder for de små”, hvor vi kun arbejder med helt nye og helt små virksomheder. Mange års erfaringer med mere end 750 ”mikro” kunder, har udviklet ”Vi brænder for de små” til et af landets mest komplette og professionelle koncept for de helt små virksomheder.

Vores erfaring viser os at selvstændige typisk er ml. 3-5 år om at skabe en virksomhed de kan leve af. Statistikkerne viser også at ca. 60% af en årgang ikke klarer det og må lukke. En væsentlig årsag er kostbare fejl i regnskaber og drift.

Vores vision er at ruste dig bedst muligt, til at få succes med din drøm om selvstændig virksomhed. Vores mission er at sikre dit fokus på dine kunder, dit produkt og ikke mindst dit overskud.

Det gør vi ved at sørge for at du får en professionel administrativ driftsløsning til din virksomhed. Så er du hele tiden sikker på at leve op til de mange myndighedskrav, virksomheder i Danmark skal opfylde. Uanset størrelse!

Konceptet ”Vi brænder for de små” bygger på 3 områder: undervisning, rådgivning og service i form af både løsninger og enkeltydelser.

Hos ”Vi brænder for de små” har du altid den samme kontaktperson. Du har adgang til et af Skandinaviens stærkeste fagfællesskaber og kan få opfyldt alle dine behov èt sted. Uanset om det er konkrete ydelser indenfor revisor, økonomi, Løn, HR og forretningsprocesser eller sparring og udvikling af dig og din virksomhed.

Derfor er det mit håb at der i vores katalog også er en løsning der fungerer for dig og din drøm om selvstændig virksomhed.

Velkommen til "Vi brænder for de små".

Med venlig hilsen
Lars Roslyng


Hos Azets- Vi brænder for de små!, får du adgang til hele pakken af revisorassistance, hvad enten det er bogføring, økonomisk rådgivning, føring af løn eller alt der imellem. Se oversigt over alle vores ydelser.

Vi har kontor i Københavnsområdet, Odense og i Fredericia. Vi kan derfor tilbyde vores services i det meste af Danmark.

Skal vi ringe dig op?

Indtast dine kontaktoplysninger til højre, så vil du blive ringet op hurtigst muligt.

Det er naturligvis altid gratis og helt uforpligtende, hvis du gerne vil kontaktes for en samtale. Hos os findes der ingen dumme spørgsmål, kun ærlige svar!

Du er også velkommen til at ringe til os på:

32 96 80 37

Kontakt Vi brænder for de små

Kontakt mig venligst

Ja, jeg ønsker, at Azets sender nyhedsbreve, information om services og invitationer til events

Jeg er informeret om, at jeg kan læse om, hvordan Azets håndterer mine persondata her. Jeg er klar over, at jeg kan ændre mine tilmeldinger eller afmelde mig fra al e-mail kommunikation