Velkommen til Azets. Efter salget fra Visma hedder vi nu Azets. Vi er Nordens førende leverandør af services og systemer inden for regnskab, løn og HR. Fandt du ikke det, du søgte? Besøg visma.dk, hvis du leder efter software fra Visma.

Herlev kontoret

Lars Roslyng

Revisor HD(R), Manager


Mail: Lars.roslyng@azets.net

Jeg er chefen i afdelingen. Jeg har været i revisorbranchen stort set hele mit erhvervsaktive liv. Her har jeg både prøvet kræfter med den traditionelle revisionsdel, men også som økonomikonsulent og økonomichef.

Læs mere
Det bedste ved at være revisor er, at jeg får muligheden for at møde en masse spændende mennesker og få mulighed for at være en del af deres virksomhed. Det giver en kæmpe inspiration at høre, hvordan folk driver eller har tænkt sig at drive deres virksomhed, og jeg får lidt med hjem hver dag. Når jeg ikke er på arbejde, er en løbetur, en god bog eller en badmintonkamp med drengene dét, som jeg bruger min fritid på.

Kristian Frederiksen

Forretningsrådgiver "Vi brænder for de små"

Kristian Frederiksen

Mail: kristian.frederiksen@azets.net

Som forretningsrådgiver har jeg selv bred erfaring som iværksætter og rådgiver, i forhold til produktudvikling, produktion, salg og markedsføring. Det der virkelig driver mig i ”Vi brænder for de små” er at hjælpe vores kunder med at løfte de mange opgaver man har som selvstændig i dag. Ikke mindst at få tjent flere penge og dermed styrke deres overskud.

Læs mere
Når jeg ikke beskæftiger mig med virksomheders liv, bruger jeg min tid på familien, kultur og kulinariske oplevelser.

Jacob Priess Christoffersen

Revisor, HA

Mail: Jacob.Priess.Christoffersen@azets.net

Jeg har været ansat i Azets i 4 år som revisor. Min kundeportefølje består hovedsaligt af små enmandsvirksomheder og mindre selskaber fra alle mulige brancher. Jeg har en stor generel viden inden for personskat, herunder virksomhedsordningen, selskabsskat, moms og løn.

Læs mere
Min fritid bliver brugt på at være sammen med venner og kæreste. Jeg er især glad for at styrke- og motionstræne, spille spil, læse, lave mad og deltage i kulturelle arrangementer.

Morten Madsen

Revisor, cand.merc.fir.

Morten Madsen

Mail: Morten.Madsen@azets.net

Jeg har arbejdet som revisor i Azets i 4 år, udelukkende med fokus på de små virksomheder. Det vigtigste for mig er, at alle ting er i orden, og du kan sove roligt om natten. Derfor er min fornemmeste opgave at hjælpe dig igennem ”lov og regel”-junglen på den bedst mulige måde.

Læs mere
I min fritid dyrker jeg cykling om sommeren, og i vinterhalvåret klatrer jeg indenfor i den varme klatrehal. Jeg elsker også at tage på rejser og komme ud at opleve verden

Kasper Rasmussen

Revisor, HD(R) stud.

Kasper Rasmussen

Mail: Kasper.Rasmussen@azets.net

Min ansættelse i Azets begyndte i 2012, og jeg har hovedsageligt arbejdet med økonomi, dels for personlige virksomheder, dels for selskaber uden revisionspligt. Jeg underviser i brugen af Dinero og economic. Derudover rådgiver jeg omkring skat, moms og den daglige drift af virksomhedens regnskab

Læs mere
Når der er tid, bruger jeg cyklen, og er ellers sammen med min kæreste.

Anders Petersen

Revisor, cand.merc.fir., Teamleder

Anders Petersen

Mail: Anders.Petersen@azets.net

Jeg har været ansat i Azets siden 2012 og i dag fungerer jeg som revisor og teamleder i ”Vi brænder for de små!”. Min rolle som teamleder betyder, at jeg har kontakt med rigtig mange kunder og jeg får derfor indsigt i mange spændende virksomheder. Min fornemmeste opgave er at sikre, at alle vores kunder får en god service og at de føler sig trygge ved at lægge deres økonomi i vores hænder.

Læs mere
Fritiden bruger jeg sammen med min kæreste. Ellers nyder jeg en løbetur rundt om Damhussøen eller en crossfittime i det lokale fitness center.

Stefan Buch Henriksen

Revisor, HA

Mail: Stefan.Buch.henriksen@azets.net

Jeg har været ansat som revisor i Azets siden november 2015. Jeg har de seneste år opnået en masse erfaring inden for regnskab og økonomi, især med fokus på de mindre virksomheder. Jeg finder de mindre virksomheder enormt spændende, da segmentet er helt særligt og udfordrende på mange punkter – heldigvis på den gode måde! Det er et privilegie at være med på sidelinjen, når folk starter op fra scratch, og følge dem tæt i deres jagt på succes.

Læs mere
Min fritid bruger jeg på trænergerning i en håndboldklub, og når jeg ikke er der, bruger jeg tid med min kæreste og venner.

Camilla Rath

Mail: camilla.rath@azets.net

Jeg er revisor, teamleder og har arbejdet i Azets siden maj 2013. Inden jeg kom til Azets, har jeg arbejdet med revision af små og store virksomheder, men valgte at skifte til Azets for at fokusere på små virksomheder. Jeg har valgt at arbejde med mindre virksomheder fordi jeg føler at jeg kan skabe meget værdi og være med til at lette de byrder der følger med at drive virksomhed. Samtidig nyder jeg at møde så mange forskellige og kreative mennesker, som konstant udfordrer med spørgsmål omkring lovgivning.

Læs mere
Fritiden bruger jeg sammen med min mand og vores to drenge. Øvrige fritidsinteresser er ikke-eksisterende, men kommer forhåbentlig når vores børn bliver større.

Agron Saciri

Mail: agron.saciri@azets.net

Jeg har siden januar 2015 været ansat i Azets. Som revisor varetager jeg økonomi og regnskab for vores små kunder, så det er klar til tiden! Motivationen for at arbejde med små kunder er det tætte samarbejde med kunden. Man bliver involveret i virksomheden fra start og er med i udviklingen af virksomheden.

Læs mere
I min fritid spiller jeg fodbold og bruger tiden sammen med familien.

Henrik Havning

Mail: henrik.thomas.havning@azets.net

Jeg er revisor i Azets og har tidligere siddet med revision som speciale og været kasserer i træningsforeningen Albertslund Styrkeløft Forening. Jeg har tidligere arbejdet med små virksomheder og jeg har kendskab til bogføring og lønkørsel igennem diverse programmer.

Læs mere
Jeg har, ud over bogføring, også erfaring med momsberegning samt angivelser. Når jeg ikke arbejder, så bruger jeg min tid på computerspil med mine venner og styrkeløft.

Ebuzer Kilic

Mail: ebuzer.kilic@azets.net

Jeg har tidligere arbejdet i en større international virksomhed, men valgte i stedet at arbejde for Azets – ”Vi brænder for de små”, hvilket jeg finder yderst spændende og udfordrende. Til dagligt varetager jeg økonomi og regnskab for vores små kunder.

Læs mere
For mig er det vigtigt at få leveret tryghed til den enkelte kunde, så vi sammen kan finde den bedst mulige løsning. I min fritid bruger jeg tid med venner og familie.

Nitish Bagga

Mail: nitish.bagga@azets.net

Som revisor for vores kunder føler jeg virkelig, at jeg kan bruge min passion for økonomi på en måde, der styrker kundernes forretningsforståelse. Små virksomheder har ofte store udfordringer, som jeg synes er spændende at hjælpe med at få løst.

Læs mere
I min fritid bruger jeg meget tid på venner og familie, samt på fodbold, cricket og styrketræning.

Kolding og Odense kontoret

Claus Dyrelund Johansen

Mail: claus.johansen@azets.net

Jeg er afdelingsleder for Odense og Kolding i Azets, og har tidligere arbejdet som økonomichef/CFO. Ligeledes har jeg også tidligere været ansat hos blandt andet revisionsvirksomheden Deloitte og Censusrevision. Har stor erfaring i rådgivning af iværksættere, mindre og større virksomheder. Så min portefølje spænder fra frisøren til børsnoterede virksomheder.

Læs mere
Jeg er gift med Sara og har 3 børn i alderen 4- 12 år. Fritiden bruges på løb og medlemskab af den lokale brugsforenings bestyrelse, samt hjælp til et lokalt U9 fodboldhold.

Nikolaj kallesøe

Mail: nikolaj.kallesoe@azets.net

Jeg har altid haft en stor passion for økonomi og regnskaber, og brænder for at få lov til at rådgive og hjælpe inden for mange af økonomiens facetter. Derudover finder jeg det rigtig interessant at møde nye mennesker og dermed skabe nye relationer og viden. Jeg sætter en stor ære i at overholde deadlines og aftaler samt følge op på, hvordan det går, og hvordan vi kan optimere tingene.

Læs mere
Når jeg ikke arbejder eller læser, så bruger jeg rigtig meget tid sammen med min kæreste, venner og familie. Jeg går meget op i at være fysisk aktiv, hvor fodbold, løb og styrketræning bliver dyrket.

Skal vi ringe dig op?

Indtast dine kontaktoplysninger til højre. Så modtager vi nemlig din information på skrift, og du vil blive ringet op hurtigst muligt.

Det er naturligvis altid gratis og helt uforpligtende, hvis du gerne vil kontaktes for en samtale. Hos os findes der ingen dumme spørgsmål, kun ærlige svar!

Du er også velkommen til at ringe til os på:

 +45 32 96 80 37

Kontakt mig venligst