Velkommen til Azets. Efter salget fra Visma hedder vi nu Azets. Vi er Nordens førende leverandør af services og systemer inden for regnskab, løn og HR. Fandt du ikke det, du søgte? Besøg visma.dk, hvis du leder efter software fra Visma.

Gratis revisorrådgivning til iværksættere

Går du med tanker om at finde dig en revisor? Måske overvejer du at tage springet som iværksætter og har brug for sparring omkring valg af virksomhedstype? Eller måske er du bare nysgerrig på, hvad vi kan gøre for din virksomhed?

Læs mere om gratis rådgivning

Opstartsrådgivning

Når du skal starte egen virksomhed, åbner det op for mange spørgsmål relateret til valg af virksomhedstype, SKAT, budgettering og meget mere. Vi har mange års erfaring i at rådgive iværksættere så du kommer godt fra start.

Læs mere om opstartsrådgivning

Regnskab og bogføring

Du har nok ikke startet din virksomhed, fordi du synes det er spændende at bogføre. Brug tiden på det du gør bedst, og lad os klare din bogføring. Du bestemmer selv om du ønsker at klare dele selv eller lade os håndtere det hele eller enkelte opgaver.

Læs mere om hjælp til regnskab og bogføring

Årsregnskab og selvangivelse

Årsregnskab og udvidet selvangivelse er en opgave man som selvstændig ikke kommer udenom. Vi kan hjælpe dig, så alt stemmer og du i stedet kan koncentrere dig om det du gør bedst.

Læs mere om hjælp til årsregnskab og selvangivelse 

Lønadministration

Slip for alt bøvlet med lønadministration hver måned, få os til at lave din løn og brug din tid på at udvikle din forretning. Det er nemt at komme i gang. Når dine medarbejdere er oprettet, er det eneste vi behøver fra dig, eventuelt input til lønnen - så klarer vi resten.

Hjælp til løn

Skat og moms

Det kan nogle gange være vanskeligt at finde hoved og hale i de krav og regler SKAT har til dig som iværksætter og selvstændig erhvervsdrivende. Her finder du nogle af de væsentligste regler og deadlines.

Hjælp til skat og moms

 

Azets Debitorstyring

Undgå dårlige betalere! Få rykket dine kunder til tiden hos os. Azets Debitorstyring er en komplet faktura, rykker og inkassoservice i én løsning. Du opnår optimal mulighed for fuld betaling på udestående fakturaer og får fordel af både renter og gebyrer.

Læs mere om Azets Debitorstyring

Skal vi ringe dig op?

Indtast dine kontaktoplysninger til højre. Så modtager vi nemlig din information på skrift, og du vil blive ringet op hurtigst muligt.

Det er naturligvis altid gratis og helt uforpligtende, hvis du gerne vil kontaktes for en samtale. Hos os findes der ingen dumme spørgsmål, kun ærlige svar!

Du er også velkommen til at ringe til os på:

 +45 32 96 80 37

Kontakt mig venligst