Vi brænder for, at små virksomheder bliver gode forretninger

Er du en lille eller nystartet virksomhed, og er du i tvivl om, hvordan du skal forholde dig til årsregnskabet, momsen, fradrag osv., så kan vi tilbyde dig 1 times helt gratis revisorrådgivning. Vi kan hjælpe dig med:

At dit årsregnskab lever op til gældende skattelovgivning
At dit årsregnskab lever op til gældende skattelovgivningAt du får indberettet din moms korrekt
At du får indberettet din moms korrekt
Hvordan du laver din udvidede selvangivelse
Hvordan du laver din udvidede selvangivelse
At du får det optimale ud af dine fradragsmuligheder
At du får det optimale ud af dine fradragsmuligheder
At du får styr på din forskudsregistrering
At du får styr på din forskudsregistrering
Undervisning i bogføring
Undervisning i bogføring

Dinero? e-conomic? Billy? Hvilket regnskabsprogram bruger du? Vi kender dem alle sammen og kan hjælpe dig med at vælge det rigtige.

 

Har du styr på det hele?

Selvom man er en lille virksomhed, så er der stadig mange regler, der skal overholdes og frister, som ikke må overskrides. Man skal huske momsen, sørge for korrekt bogføring, udnytte de rigtige fradrag, indlevere årsregnskabet osv. Det er der mange små selvstændige, som glemmer, når de skal gøre drømmen til virkelighed. Men hvis drømmen ikke kun skal blive til virkelighed men også til succes, så er vigtigt at have styr på regnskabet.

Gratis revisorrådgivning hos Azets

Det har vi!

Vi er et team af professionelle konsulenter, som alle er eksperter i iværksættere og små virksomheder, og vi vil gerne tilbyde dig en times gratis revisorhjælp, så din virksomhed får de bedste muligheder og kommer godt fra start. Vi brænder for, at små virksomheder bliver gode forretninger. Derfor sætter vi alle sejl til for at forbedre din virksomheds økonomi. Er du kommet godt fra start, og har du styr på om:

  • Din virksomhed er registreret korrekt hos SKAT?
  • Dit bogholderi kører effektivt og overholder lovgivningen?
  • Du betaler den korrekte moms?
  • Du kan få el- og vandafgifter refunderet af SKAT?
  • Din forskudsregistrering er udformet korrekt?

Start med 1 times GRATIS revisorrådgivning, så du kan få vished og høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig og din virksomhed - du har ikke råd til at lade være.

Hvad siger kunderne om vores revisorer

“... Jeg er helt ny kunde og er meget tilfreds med den service I giver, I er tålmodige med mine spørgsmål. I virker professionelle og meget venlige. Jeg har virkelig fået en god start som ny kunde hos Azets.” 
★★★★★
- Helle Nielsen, Word Specialisten
“... Jeg er meget glad for min revisor, hun giver en super god rådgivning, hvilket er vigtig for mig som ny selvstændig frisør. Hun virker meget kompetent og så er hun altid sød og venlig.” 
★★★★★
- Micha Blaess Møgelbjerg, Selvstændig frisør
“... Jeg giver jer top karakter. I er meget professionelle og pålidelige, I laver både regnskab og giver rådgivning vedr. mine forskellige selskaber. Begge konsulenter er top serviceydere. To yderst kompetente personer.” 
★★★★★
- Thomas Hornsyld, Direktør, Hornsyld Led Holding ApS

Både på Sjælland, på Fyn og i Jylland.

Uanset om du er bosat i eller omkring Odense, Kolding eller København kan vi hjælpe dig. 

Vi har kontorer i de tre byer og dækker derfor også et område nær dig. Alle vores kontorer er let tilgængelige med offentlige transportmidler, og der er gode gratis parkeringsmuligheder lige ved døren. Du er altid velkommen til at komme forbi for en uforpligtende samtale.

Azets kontorer i Herlev, Odense, Kolding og Aarhus

Herlev

Lyskær 3 CD

2730 Herlev

 

Odense

Sverigesgade 2

5000 Odense C

 

Kolding

Birkemosevej 11 A

6000 Kolding

Skal vi ringe dig op?

Udfyld formularen til højre, og du vil blive ringet op hurtigst muligt.

Det er naturligvis altid gratis og helt uforpligtende, hvis du gerne vil kontaktes for en samtale. Hos os findes der ingen dumme spørgsmål, kun ærlige svar!

Du er også velkommen til at ringe til os på:

 32 96 80 37

Kontakt Vi brænder for de små

Kontakt mig venligst

Ved at udfylde formularen og bede om 1 times gratis rådgivning, accepterer du samtidig at modtage nyhedsbreve fra Azets. Nyhedsbrevet kan til enhver tid afmeldes igen

Læs om de vigtigste 5 udfordringer inden du bliver CVR registreret

Er du iværksætter, og sidder du med idéen over alle idéer, som bare skal sparkes i gang og blive en blomstrende forretning? Så er der nogle vigtige udfordringer, som du skal se i øjnene og finde en løsning på - inden du bliver CVR-registreret.

Læs mere om de 5 udfordringer her (PDF)

12 hurtige spørgsmål og svar til dig der er selvstændig

Det er fristende bare at kaste sig hovedkulds ud i det, men for at en idé kan blive en forretning med succes og indtjening, skal fundamentet og forretningsplanen være i orden og gennemarbejdet. Første skridt er at stille dig selv nogle helt grundlæggende spørgsmål, hvor svarene kan virke indlysende, men absolut ikke altid er det. 

Læs mere om 12 hurtige spørgsmål her (PDF)