Velkommen til Azets. Efter salget fra Visma hedder vi nu Azets. Vi er Nordens førende leverandør af services og systemer inden for regnskab, løn og HR. Fandt du ikke det, du søgte? Besøg visma.dk, hvis du leder efter software fra Visma.

Vi brænder for, at små virksomheder bliver gode forretninger

Er du en lille eller nystartet virksomhed, og er du i tvivl om, hvordan du skal forholde dig til årsregnskabet, momsen, fradrag osv., så kan vi tilbyde dig 1 times helt gratis revisorrådgivning.

Hos 'Vi Brænder For De Små' kan du få hjælp til:


At dit årsregnskab lever op til gældende skattelovgivning

At du får indberettet din moms korrekt

Hvordan du laver din udvidede selvangivelse

At du får det optimale ud af dine fradragsmuligheder

At du får styr på din forskudsregistrering

Undervisning i bogføring

En erfaren revisor til din virksomheds økonomi?

Selvom man er en lille virksomhed, så er der stadig mange regler, der skal overholdes og frister, som ikke må overskrides. Man skal huske momsen, sørge for korrekt bogføring, udnytte de rigtige fradrag, indlevere årsregnskabet osv. Det er der mange små selvstændige, som glemmer, når de skal gøre drømmen til virkelighed. Men hvis drømmen ikke kun skal blive til virkelighed men også til succes, så er vigtigt at have styr på regnskabet.

Gratis revisorrådgivning hos Visma

Vi er et team af professionelle konsulenter, som alle er eksperter i iværksættere og små virksomheder, og vi vil gerne tilbyde dig gratis revisorhjælp, så din virksomhed får de bedste muligheder og kommer godt fra start. Vi brænder for, at små virksomheder bliver gode forretninger. Derfor sætter vi alle sejl til for at forbedre din virksomheds økonomi. Er du kommet godt fra start, og har du styr på om:

  • Din virksomhed er registreret korrekt hos SKAT?
  • Dit bogholderi kører effektivt og overholder lovgivningen?
  • Du betaler den korrekte moms?
  • Du kan få el- og vandafgifter refunderet af SKAT?
  • Din forskudsregistrering er udformet korrekt?

Start med 1 times GRATIS revisorrådgivning, så du kan få vished og høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig og din virksomhed - du har ikke råd til at lade være.

Læs om de vigtigste 5 udfordringer inden du bliver CVR registreret

Er du iværksætter, og sidder du med idéen over alle idéer, som bare skal sparkes i gang og blive en blomstrende forretning? Så er der nogle vigtige udfordringer, som du skal se i øjnene og finde en løsning på - inden du bliver CVR-registreret.

Læs mere om de 5 udfordringer her (PDF)

12 hurtige spørgsmål og svar til dig der er selvstændig

Det er fristende bare at kaste sig hovedkulds ud i det, men for at en idé kan blive en forretning med succes og indtjening, skal fundamentet og forretningsplanen være i orden og gennemarbejdet. Første skridt er at stille dig selv nogle helt grundlæggende spørgsmål, hvor svarene kan virke indlysende, men absolut ikke altid er det. 

Læs mere om 12 hurtige spørgsmål her (PDF)

Hvad siger kunderne om vores revisorer

“... Jeg er helt ny kunde og er meget tilfreds med den service I giver, I er tålmodige med mine spørgsmål. I virker professionelle og meget venlige. Jeg har virkelig fået en god start som ny kunde hos Azets.” 
★★★★★
- Helle Nielsen, Word Specialisten
“... Jeg er meget glad for min revisor, hun giver en super god rådgivning, hvilket er vigtig for mig som ny selvstændig frisør. Hun virker meget kompetent og så er hun altid sød og venlig.” 
★★★★★
- Micha Blaess Møgelbjerg, Selvstændig frisør
“... Jeg giver jer top karakter. I er meget professionelle og pålidelige, I laver både regnskab og giver rådgivning vedr. mine forskellige selskaber. Begge konsulenter er top serviceydere. To yderst kompetente personer.” 
★★★★★
- Thomas Hornsyld, Direktør, Hornsyld Led Holding ApS

Både på Sjælland, på Fyn og i Jylland.

Uanset om du er bosat i og omkring Odense, Kolding eller København kan vi hjælpe dig.

Vi har kontorer i de tre byer og dækker derfor også et område nær dig. Alle vores kontorer er let tilgængelige med offentlige transportmidler, og der er gode gratis parkeringsmuligheder lige ved døren. Du er altid velkommen til at komme forbi for en uforpligtende samtale.

Skal vi ringe dig op?

Indtast dine kontaktoplysninger til højre. Så modtager vi nemlig din information på skrift, og du vil blive ringet op hurtigst muligt.

Det er naturligvis altid gratis og helt uforpligtende, hvis du gerne vil kontaktes for en samtale. Hos os findes der ingen dumme spørgsmål, kun ærlige svar!

Du er også velkommen til at ringe til os på:

 +45 32 96 80 37

Kontakt mig venligst