Hjælp til bogføring og regnskab
 
 
 

Hjælp til bogføring og regnskab

  • Udarbejdelse af regnskab
  • Bogføring af løn
  • Indberetning af moms
  • Bogføring af indtægter og udgifter, samt afstemning af bank
 

Få hjælp til bogføring med fleksibilitet

Som iværksætter kan det være meget varierende, hvor mange bilag du har og dermed også, om du selv har overskud til at løse opgaven, eller om du vælger at fokusere på andre aspekter i din virksomhed.

Vi tilpasser vores regnskabsassistance til dine behov; du bestemmer, om vi skal klare hele opgaven eller blot kontrollere dit arbejde og udarbejde årsregnskab og selvangivelse.

Start med 1 times GRATIS rådgivning, så du kan få vished og høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig og din virksomhed - du har ikke råd til at lade være.

Kontakt os på 69 69 28 11

Lad os klare din bogføring

Lad os klare din bogføring

For mange iværksættere bliver det hurtigt en irriterende tidsrøver at holde styr på bogholderiet. Vi kan klare det for dig, uanset om du kommer med dine bilag i en pose eller sirligt i en mappe.

Vi sørger for, at du får bogført op og indberetter din moms korrekt og til tiden. På den måde får du et løbende overblik over din virksomheds økonomi og undgår ubehagelige overraskelser i forbindelse med årsregnskabet.

Læs også: Hvad er bogføring

Brug din tid på kunder og relationer

Når man har en virksomhed, stor eller lille, så er det altafgørende for virksomhedens vækst og udvikling, at man fører et korrekt regnskab. Har du brug for hjælp til bogføring og regnskab, så kan vores eksperter hjælpe dig.

Som selvstændig og iværksætter kan det ofte være svært at finde tiden og lysten til at holde styr på bogføring og regnskab. Ofte vil man hellere bruge tiden på at skabe nye kunder og relationer og udføre opgaver for de eksisterende kunder. Vi er specialister i driften af små virksomheder, og vi kan tilbyde dig al den hjælp til regnskab, du har brug for.

Start med en times GRATIS REVISORRÅDGIVNING

Brug din tid på kunder og relationer

Vi hjælper små virksomheder hver eneste dag

Vi sidder et helt hold af erfarne konsulenter, og hver eneste dag yder vi hjælp til bogføring til rigtig mange små virksomheder. Vi har 750 kunder, som alle kan bruge deres tid på kunder og forretningsudvikling, imens deres regnskab ligger i trygge hænder hos os.

Bogføring, moms, skat, selvangivelse, årsregnskab osv. Det er blot nogle af de opgaver, som vi hver dag hjælper små virksomheder med. Kontakt os i dag, og lad os tage en snak om, hvordan du også kan få professionel hjælp til regnskab.

Både på Sjælland, på Fyn og i Jylland.

Uanset om du er bosat i eller omkring Odense, Fredericia eller København kan vi hjælpe dig. 

Vi har kontorer i de tre byer og dækker derfor også et område nær dig. Alle vores kontorer er let tilgængelige med offentlige transportmidler, og der er gode gratis parkeringsmuligheder lige ved døren. Du er altid velkommen til at komme forbi for en uforpligtende samtale.

Azets i Herlev

Lyskær 3 CD

2730 Herlev

Azets i Odense

Sverigesgade 2

5000 Odense C

Azets i Fredericia

Vesterballevej 5

7000 Fredericia

Vi er eksperter i markedets mest populære regnskabsprogrammer.
Det automatiserer dyre forretningsgange!

Dinero partner
e-conomic partner

Stolte partnere med:

Omniveta logo

Lendino logoLån til din virksomhed

Skal vi ringe dig op?

Indtast dine kontaktoplysninger til højre, så vil du blive ringet op hurtigst muligt.

Det er naturligvis altid gratis og helt uforpligtende, hvis du gerne vil kontaktes for en samtale. Hos os findes der ingen dumme spørgsmål, kun ærlige svar!

Du er også velkommen til at ringe til os på:

32 96 80 37

Kontakt Vi brænder for de små

Kontakt mig venligst

Ja, jeg ønsker, at Azets sender nyhedsbreve, information om services og invitationer til events

Jeg er informeret om, at jeg kan læse om, hvordan Azets håndterer mine persondata her. Jeg er klar over, at jeg kan ændre mine tilmeldinger eller afmelde mig fra al e-mail kommunikation